reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

pati za dwa dni powtórz test, skoro @ zawsze jak w zegarku a tu tyle spóźnienia, powtórz test a potem, umów się do lekarza jak dalej @ nie będzie.

reklama
A jak z rozmiarówką w moodo?? ja noszę tak M - 38 góra L-40 dół.. niekiedy wszystko M..

hehe teraz zobaczyłam że jest u mnie ten sklep.. nigdy go nie widziałam. Dzisiaj podjadę:tak:

Cześć Dziewczyny! Prosze o przypisanie mnie na liście na 28 stycznia. Zaczynamy cykl mocno stymulowany i jak sie uda, to z inseminacją. Trzymajcie pls kciuki!

sciskam Was wszystkie serdecznie.

Agaawa trzymam kciuki :)
u nas praktycznie co tydzien jest wyprzedaz.
Czuje ze dni plodne mi sie zblizaja, a jeszcze musimy poczekac na ten zabieg. Moj juz marudzi, ze chcialby zeby byly 2 kreski :) przerwa Mu nie zaszkodzi ;)

Agaawa ja też mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Ciekawe jak to u mnie w tym miesiacu bedzie;-)
Ja nawet nie zauwazylam a moj suwaczek juz odlicza czas do kolejnych Swiat;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was:-* Właśnie wróciłam od koleżanki z kawki, koleżanka oczywiście nie mogła uwierzyć mi na słowo że jestem w ciąży i pobiegła po test;) oto jaki dowód zobaczyła:p DSC_0125.jpg

Załączniki

• DSC_0125.jpg
    DSC_0125.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 55
Do góry