reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Dziewczyny tak z innej beczki
Jak zamierzacie powiedzieć swoim partnerom o ciąży?
Ja chciałabym tym razem żeby było idealnie... wiecie.... atmosfera i wg
Jak zamierzacie powiedzieć swoim partnerom o ciąży?
Ja chciałabym tym razem żeby było idealnie... wiecie.... atmosfera i wg
Fimka witaj w klubie. Ja też robotę przyniosłam do domu :/ Tylko kiedy ja się za nią wezmą jak ciągle z Wami gadam 
Ja nie wiem co to są zachcianki w ciąży. Żadnych nie miałam. A łączenie dziwnych smaków to w ogóle dla mnie abstrakcja.
Kupiłam testy ciążowe na allegro :-) Mam nadzieję, że do niedzieli dojdą.

Ja nie wiem co to są zachcianki w ciąży. Żadnych nie miałam. A łączenie dziwnych smaków to w ogóle dla mnie abstrakcja.
Kupiłam testy ciążowe na allegro :-) Mam nadzieję, że do niedzieli dojdą.
Fimka
Co do wygłoszenia wyczekiwanej nowiny:
Mam niecny plan... Zabiorę go do restaracji, gdzie mi się oświadczył. Byliśmy tam tylko wtedy.
Zamówię dla nas dokładnie to samo, co podczas pamiętnej kolacji.
Tyle że ja wzniosę toast wodą mineralną, a on lampką wina
Wersja II, bardziej prawdopodobna...
Po ukazaniu się II kresek na teście zacznę się drzeć w łazience ze szczęścia i mój plan pryśnie!
A mój dowie się w ten sposób
No chyba, że rzeczywiście się powstrzymam.
A rodzince, to tak jak już pisałam. Jak wyjdzie na święta, to każdy znajdzie pod choinką mały, ręcznie robiony karnecik ze słowami: "Cześć Dziadku/Babciu! To ja dzidzia! Jestem już w brzuszku mamusi! Do zobaczenia za kilka miesięcy! Twój wnuczek/wnuczka". ACH!!
:-)
Mam niecny plan... Zabiorę go do restaracji, gdzie mi się oświadczył. Byliśmy tam tylko wtedy.
Po ukazaniu się II kresek na teście zacznę się drzeć w łazience ze szczęścia i mój plan pryśnie!
A rodzince, to tak jak już pisałam. Jak wyjdzie na święta, to każdy znajdzie pod choinką mały, ręcznie robiony karnecik ze słowami: "Cześć Dziadku/Babciu! To ja dzidzia! Jestem już w brzuszku mamusi! Do zobaczenia za kilka miesięcy! Twój wnuczek/wnuczka". ACH!!
:-)Fimka
Fimka witaj w klubie. Ja też robotę przyniosłam do domu :/ Tylko kiedy ja się za nią wezmą jak ciągle z Wami gadam![]()
Ritta, nawet nie mów :/ Szkoda gadać, ja to samo

Mizzah
A rodzince, to tak jak już pisałam. Jak wyjdzie na święta, to każdy znajdzie pod choinką mały, ręcznie robiony karnecik ze słowami: "Cześć Dziadku/Babciu! To ja dzidzia! Jestem już w brzuszku mamusi! Do zobaczenia za kilka miesięcy! Twój wnuczek/wnuczka". ACH!!:-)
Chyba naprawdę dostanę @ bo sie poplakalam ze wzruszenia tym co napisałaś
Fimka - ja zapewne "powiem" mężowy jak w Twojej II wersji więc innych planów nie snuje ;-)
A co do rodzinki to moja starsza siostra również się stara tylko dużo dłużej (ponad 2 lata :-() I Marzy mi się, żebyśmy w święta obie powiedziały, że jesteśmy w ciąży. Fajnie by było :-)
A co do rodzinki to moja starsza siostra również się stara tylko dużo dłużej (ponad 2 lata :-() I Marzy mi się, żebyśmy w święta obie powiedziały, że jesteśmy w ciąży. Fajnie by było :-)
blueberrry
Szczęśliwa :)
(...)
(...)
A rodzince, to tak jak już pisałam. Jak wyjdzie na święta, to każdy znajdzie pod choinką mały, ręcznie robiony karnecik ze słowami: "Cześć Dziadku/Babciu! To ja dzidzia! Jestem już w brzuszku mamusi! Do zobaczenia za kilka miesięcy! Twój wnuczek/wnuczka". ACH!!:-)
U mnie będzie prawdopodobna ta druga wersja. Zresztą mój mąż wie, że testuje w niedziele, bo też się nie może doczekać i jak się pytał to mu powiedziałam. A co do rodziny, jeżeli złoży się tak że będzie na święta, to podobnie postąpie jak Fimka.
Super słowa będą u Ciebie na karneciku.
reklama
Fimka
ookatkaoo1993 a TY? ;-)