reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

inis ja bym obstawiała poniedziałek. Jak wytrzymasz ;-)

78LENA witaj :)
Zapraszamy do naszego grona staraczek. A moja córka to Karolina :)
Rzeczywiście ta Twoja IUI to tak z rozpędu i to bez badań ??? Ale zawsze warto próbować.
A progesteron rzeczywiście piękny. Ja w 24 dc miałam 48,82 nmol/l (15,33 ng/ml ) więc mega przepaść między tobą, chyba że pomyliłaś jednostki :)
Lekarz kazał Ci tak długo czekać z testowaniem ? Bo wiem że dziewczyny po IUI testują po ok 14 dniach.

reklama
WITAJCIE ŚRODOWO DZIEWCZYNY!
WOW - udało mi się wskoczyć na chwilę do Was w trakcie pracy.

LENA witaj! Fajnie, że zaglądałas wczesniej. Coś już o nas wiesz ;)
Kiedy testujesz/kiedy @? to KOBIETKA dopisze cie do listy ;)

U mnie dziś dobry nastrój, jakis przypływ energii ;)
Objawów ovu nie zauważam. Pewnie już po...
Słonecznie pozdrawiam! I do wieczora!

Hej kupilam 2 testy jeden ze,stezeniem 20 drugi 25...zagielam pania w aptece jak zapytalam jaki jest czuly a ta oczy zrobila i ze no na 99 % daje wynik haha :)

Doradzcie kiedy zrobic tesciora

78Lena Witaj w naszym gronie! ;)

Anulka - Pewnie korci Cię, żeby juz teraz? :) może poczekaj do piątku albo do niedzieli - i razem zatestujemy. :)
Jak się dziś czujesz? :)

Mizzah - trzymam &&& za ten już rozpoczęty cykl, oby się wszystko udało!

Co do mnie, wracam z pracy. Jak to dobrze mieć BB na telefonie, milej czas płynie. Aby Was/Nas nadrobić jest trochę czytania, ale warto. ;)
Czuję zmęczenie, ale nie zastanawiam się czy to obiaw na zafasolkowanie, ponieważ dziś w nocy źle spałam i to może być tego powód. Podbrzusze raz pobolewa, raz nie, tak jak i krzyż. A piersi to chyba mi pękną tak bolą.. Ale równie dobrze to wszystko może być na @. Wiec trzymam się pozytywnych myśli, że nie na @. (Zakręciłam)

I do tego ciągle mam jakieś zatargi z mężem od dwóch dni.. Ciągle jestem na nie, albo poprostu dokręcam śrubkę.
Cholera mnie bierze!

Aa bym zapomniała, a na rybki popatrze wieczorem, bo chyba jak przyjdę do domu to przyłożę głowę do poduchy. ;)

Ps. Mam okropną zgagę dziś! Bleh..

Lena - witaj :)) coraz więcej nas tutaj, super :tak: zgadzam się z Tobą - wspólne oczekiwanie i dzielenie się smutkami oraz radościami baaardzo pomaga. Błyskawicznym IUI należy się tylko cieszyć, próbowanie niczemu nie szkodzi. Trzymam kciuki! :tak:

Ritta - taaa... już widzę, jak wytrzymuje :D Pewnie w czwartek zrobię jeden bo nie wytrzymam :rofl2: A potem i tak powtórzę w poniedziałek. Uff jestem przewidywalna :-D

Mizzah - kolejnym razem się uda :tak: a teraz dbaj o siebie i odpoczywaj.

blueberry - zafunduj sobie dziś relaks i wypoczynek :) ja ostatnio mam kilka nocy pod rząd gdzie bardzo źle śpię - męczą mnie strasznie przykre sny :-( Staram się o nich nie myśleć za dnia ale zmęczenie dokucza.

Kochane a mnie dziś czeka impreza rodzinna u Lubego. Nie powiem, żebym była optymistycznie nastawiona...

Blue dziekuje ze pytasz piersi bola jak bolaly...podbrzusze tez boli czasem mocniej czasem nie:)i czasem mnie pociagnie na wymioty...spala bym najchetniej caly czas:)

(...)

blueberry - zafunduj sobie dziś relaks i wypoczynek :) ja ostatnio mam kilka nocy pod rząd gdzie bardzo źle śpię - męczą mnie strasznie przykre sny :-( Staram się o nich nie myśleć za dnia ale zmęczenie dokucza.

Kochane a mnie dziś czeka impreza rodzinna u Lubego. Nie powiem, żebym była optymistycznie nastawiona...

Coś postaram się wymyśleć. Może letnia(nie gorąca*)kąpiel plus dobra książka lub jakiś film. No ja ostatnio też jakieś dziwne sny, a jak nie sny to raz mi za ciepło raz za zimno i tak w kółko..

*(nie gorąca) bo słyszałam, że to może negatywnie wpłynąć na przyszłą, lub obecną ciąże. Może skończyć się krwotokiem.

A z Lubym na tą imprezkę się wybierasz?

Blue dziekuje ze pytasz piersi bola jak bolaly...podbrzusze tez boli czasem mocniej czasem nie:)i czasem mnie pociagnie na wymioty...spala bym najchetniej caly czas:)

Oby te objawy były prorocze!
W innym przypadku napisałabym Ci, "kurczę, biedulka, tak się męczysz", ale w tym przypadku napiszę, że aby te obiecujące obiawy przez które teraz przechodzisz, sprawiły że marzenie staje się realistyczne! :) ;)
Oj mocno je trzymam &&&!!

A u mnie podbrzusze się odezwało, i zakłuwające jajniki.

reklama
Do góry