reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Jesli chodzi o ćwiczenia to zaczynam je od kazdego poniedzialku :(:(:( ale napewno juz od jutra zaczne bo mnie zmotywowałyście :D:D:D: - dziekuje !!!!!

Lisica - ja troche z zacofanych jestem :o pisalas Callanetics, zerkalam na neta bo oczywiscie nawet nie wiedzialam co to jest :) haha wygląda to na dość mocne treningi a nawet za mocne - 100 powtórzeń ? Jak Ty to oceniasz ? i powiedz jak ciało na to reaguje :) ?

Ritta - szalej jak masz jak :) ja wypiłam piwko z mezem i trzeba spadać spać ;)

Witam nową staraczke :) miło ze nas tak przybywa :) powodzenia Kochana :)

witam wszystkich miło i serdecznie:-)my z mężem tez zaczelismy w pazdzierniku staranko:-D:-D o drugiego dzidziusia

beata- witaj u nas kochana ;) zapraszamy rozgość się i napisz coś więcej o sobie ;)
poproszę też o termin kolejnej @ to wpiszę Cię na listę ,
a propos listy to trzeba ją wygrzebać bo nam zniknie za moment.

Październik:
nadzieja!- termin @ 17-23.10.2013
Mizzah - termin @ 23-24.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013

Listopad:

inis- termin @ 03.11.2013
78LENA- termin @ 04.11.2013

Fimka- termin @ 06.11.2013
Macadamia- termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013

mariaa - ??
Domka12-??
beata31- ??

Lista zafasolkowanych :

Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II

Witajcie staraczki! ;)
Jak Wam się spało i jak wstało?
Jak Wasze samopoczucie?

U mnie noc - kręcenie, wiercenie, krzyczenie (tak, tak, coś mi się śniło, nie pamiętam, mąż mnie obudził) ;)
Ale dzień zaczął się bez przeszkód (okej może z malutką przeszkodą, nie chciało mi się wstać) :)

Samopoczucie lepsze, zostało 4 dni do niedzieli. :)

Uciekam, na autobus, do usłyszenia staraczki!

Ps. Porządnych humorków Wam dziś życzę. Udanego dnia. Pozytywnych myśli. :) ;)

Witajcie kochane! Pogoda za oknami jest jaka widać, jutro będzie tak samo :-) Zalecam ciepłą apaszkę oraz przytulny sweterek. Mamy już bliżej do weekendu niż dalej, więc generalnie można powoli świętować :tak: Na jesienną zawieruchę emocjonalną koniecznie trzeba zaradzić. Dla mojego niezawodnego przepisu potrzebujemy około 30 minut. Napełniamy wannę ciepłą (nie gorącą*) wodą z pianką, dookoła łazienki ustawiamy świeczki zapachowe/delikatne kadzidełko/olejek, bierzemy książkę lub też puszczamy ulubioną muzykę i relaksujemy się w wodzie. Dla osób posiadających prysznic wyjście jest to samo, z tym że bez piany :-D Oświetlenie oraz muzyka pomogą poczuć się jak księżniczka we własnej łazience - i o to chodzi!

* też mnie uczono, że przy ciąży/starankach nie wolno zażywać kąpieli we wrzątku :tak:

Koniec biadolenia, chińskie ciacho się wyrywa:
"Nie istnieje sytuacja tak beznadziejna, żeby węglowodany nie mogły jej poprawić". :-D:-D

Ritta - mówiłaś o farmaceutach kilka stron temu, dopiszę tylko ze swojej strony, że całkowicie zgadzam się z tym, że jest to odpowiedzialna praca. Ja zyskałam szacunek dla farmaceutów po tym, jak lekarz niewyraźnie napisał nazwę leku i w jednej aptece wydali mi maść - kompletnie inną. Ja byłam u okulisty, moja maść była przeznaczona do oczu a ta którą dostałam miała działanie coś jak Fenistil tylko, że mocniejsze. W drugiej aptece (poszłam się upewnić) farmaceuta powiedział, że bardzo dobrze że przyszłam bo mogłabym stracić wzrok od tej maści, jej nawet na rany nie można stosować. :szok: Wymienił mi na dobrą, dopłaciłam tylko różnicę (mimo, że inna apteka!), kazał tylko donieść receptę. To jest bardzo odpowiedzialna praca, jeden błąd a mogła wyjść tragedia...

Anulka - a mi się wydaje, że będzie dobrze. Póki nie ma @ to testy mogą świrować do woli, ale szansa jest. Im dłużej nie ma @ tym większa :-D

Ja dzisiaj mam jakiś humor lewy dziewczyny :-( Nie tyle mi smutno co... sama nie wiem. Mam ogromną nadzieję, że się udało, że będzie dzidzia, siedzi mi w to w głowie ale jednocześnie jest trochę takiego strachu, niepewności i zrezygnowania. Chyba najzwyczajniej w świecie obawiam się tego uczucia - znów zobaczyć negatyw... aż odechciewa się testować. Na chwilę :-D

Poza tym wczorajszą imprezę z rodziną Mojego przeżyłam. Nie było najgorszej, trochę drętwo ale niewymagająco :-D Długo żeśmy posiedzieli, wróciłam padnięta i zasnęłam podczas gdy Mój coś mi opowiadał o tym co czuje. Ale siara... :zawstydzona/y: Obudziłam się, żeby jeszcze przed nocą do wc skoczyć a on mówi dalej! :szok: Myślał chyba, że tylko leżę z zamkniętymi oczami... No mówię Wam, nie wiedziałam czy walnąć śmiechem czy się schować pod panele :-D

Beata31 - witaj :) napisz coś o sobie, rozgość się i oczekuj razem z nami :tak: To będzie Wasz pierwszy cykl staranek obecnie czy macie już jakiś za sobą?

blueberry - dzień dobry :) ja dziś wyjątkowo spałam jak kamień ale za to podnieść się z wyra to było wyzwanie. Czekam aż mi ktoś medal przywiezie do domu... :-p

P.S. Większość z Was już sobie ustawiła avatarki, może i kolej na mnie... :-)

blue, inis oraz inne staraczki witam z rana :)

Blue - chyba do testowania mamy 3 dni a do @ 4 ??? Ja już przebieram nogami a Ty dodajesz dzień :-)

inis - Dzisiejsze chińskie ciasteczko rozwaliło mnie na łopatki :-D Dobrze, że rodzinna imprezkę masz już za sobą. Ja również średnio za nimi przepadam.

Co do samopoczucia to jest dobrze. Troszkę boli mnie podbrzusze jak na @ albo podobnie ale to może znaczyć wszystko i nic ;-)
A mój avatarek nawiązuje do mojego imienia ;-)

Miłego dnia

reklama
hej dziewczyny:):)dzisiaj teoretycznie powinnam mieć@@@ ....już nie mogę się doczekać niedzieli...choć wynik podam wam w poniedziałek:) jak na dzień dzisiejszy zero objawow...zobaczymy jak będzie dalej....

Do góry