reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
witam wszystkich miło i serdecznie:-)my z mężem tez zaczelismy w pazdzierniku starankoo drugiego dzidziusia
Wutam nowa staraczke
nadzieja!
Jesli chodzi o ćwiczenia to zaczynam je od kazdego poniedzialku 

ale napewno juz od jutra zaczne bo mnie zmotywowałyście 

: - dziekuje !!!!!
Lisica - ja troche z zacofanych jestem
pisalas Callanetics, zerkalam na neta bo oczywiscie nawet nie wiedzialam co to jest
haha wygląda to na dość mocne treningi a nawet za mocne - 100 powtórzeń ? Jak Ty to oceniasz ? i powiedz jak ciało na to reaguje
?
Ritta - szalej jak masz jak
ja wypiłam piwko z mezem i trzeba spadać spać
Witam nową staraczke
miło ze nas tak przybywa
powodzenia Kochana 
Lisica - ja troche z zacofanych jestem
Ritta - szalej jak masz jak
Witam nową staraczke
K
kobietka22
Gość
witam wszystkich miło i serdecznie:-)my z mężem tez zaczelismy w pazdzierniku starankoo drugiego dzidziusia
beata- witaj u nas kochana
poproszę też o termin kolejnej @ to wpiszę Cię na listę ,
a propos listy to trzeba ją wygrzebać bo nam zniknie za moment.
K
kobietka22
Gość
Październik:
nadzieja!- termin @ 17-23.10.2013
Mizzah - termin @ 23-24.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013
Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013
78LENA- termin @ 04.11.2013
Fimka- termin @ 06.11.2013
Macadamia- termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013
mariaa - ??
Domka12-??
beata31- ??
Lista zafasolkowanych :
Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II
nadzieja!- termin @ 17-23.10.2013
Mizzah - termin @ 23-24.10.2013
Pati.Patuszka - termin @ 23-26.10.2013
anastazi - termin @ 24-26.10.2013
Amaliee - termin @ 26.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013
Anulka198424 - termin @ 27.10.2013
blueberrry - termin @ 28.10.2013
Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013
ma_gda_86 - termin @ 30.10.2013
Listopad:
inis- termin @ 03.11.2013
78LENA- termin @ 04.11.2013
Fimka- termin @ 06.11.2013
Macadamia- termin @ 07.11.2013
Ewka29 - termin @ 09.11-13.11 2013
ookatkaoo1993 - termin @ 10.11.2013
BubblesGirl - termin @ 16.11.2013
mariaa - ??
Domka12-??
beata31- ??
Lista zafasolkowanych :
Mar-chew II
karolq8 II
paulinka88 II
blueberrry
Szczęśliwa :)
Witajcie staraczki! 
Jak Wam się spało i jak wstało?
Jak Wasze samopoczucie?
U mnie noc - kręcenie, wiercenie, krzyczenie (tak, tak, coś mi się śniło, nie pamiętam, mąż mnie obudził)
Ale dzień zaczął się bez przeszkód (okej może z malutką przeszkodą, nie chciało mi się wstać)
Samopoczucie lepsze, zostało 4 dni do niedzieli.
Uciekam, na autobus, do usłyszenia staraczki!
Ps. Porządnych humorków Wam dziś życzę. Udanego dnia. Pozytywnych myśli.

Jak Wam się spało i jak wstało?
Jak Wasze samopoczucie?
U mnie noc - kręcenie, wiercenie, krzyczenie (tak, tak, coś mi się śniło, nie pamiętam, mąż mnie obudził)
Ale dzień zaczął się bez przeszkód (okej może z malutką przeszkodą, nie chciało mi się wstać)
Samopoczucie lepsze, zostało 4 dni do niedzieli.
Uciekam, na autobus, do usłyszenia staraczki!
Ps. Porządnych humorków Wam dziś życzę. Udanego dnia. Pozytywnych myśli.
inis
Witajcie kochane! Pogoda za oknami jest jaka widać, jutro będzie tak samo :-) Zalecam ciepłą apaszkę oraz przytulny sweterek. Mamy już bliżej do weekendu niż dalej, więc generalnie można powoli świętować
Na jesienną zawieruchę emocjonalną koniecznie trzeba zaradzić. Dla mojego niezawodnego przepisu potrzebujemy około 30 minut. Napełniamy wannę ciepłą (nie gorącą*) wodą z pianką, dookoła łazienki ustawiamy świeczki zapachowe/delikatne kadzidełko/olejek, bierzemy książkę lub też puszczamy ulubioną muzykę i relaksujemy się w wodzie. Dla osób posiadających prysznic wyjście jest to samo, z tym że bez piany
Oświetlenie oraz muzyka pomogą poczuć się jak księżniczka we własnej łazience - i o to chodzi!
* też mnie uczono, że przy ciąży/starankach nie wolno zażywać kąpieli we wrzątku
Koniec biadolenia, chińskie ciacho się wyrywa:
"Nie istnieje sytuacja tak beznadziejna, żeby węglowodany nie mogły jej poprawić".

Ritta - mówiłaś o farmaceutach kilka stron temu, dopiszę tylko ze swojej strony, że całkowicie zgadzam się z tym, że jest to odpowiedzialna praca. Ja zyskałam szacunek dla farmaceutów po tym, jak lekarz niewyraźnie napisał nazwę leku i w jednej aptece wydali mi maść - kompletnie inną. Ja byłam u okulisty, moja maść była przeznaczona do oczu a ta którą dostałam miała działanie coś jak Fenistil tylko, że mocniejsze. W drugiej aptece (poszłam się upewnić) farmaceuta powiedział, że bardzo dobrze że przyszłam bo mogłabym stracić wzrok od tej maści, jej nawet na rany nie można stosować.
Wymienił mi na dobrą, dopłaciłam tylko różnicę (mimo, że inna apteka!), kazał tylko donieść receptę. To jest bardzo odpowiedzialna praca, jeden błąd a mogła wyjść tragedia...
Anulka - a mi się wydaje, że będzie dobrze. Póki nie ma @ to testy mogą świrować do woli, ale szansa jest. Im dłużej nie ma @ tym większa
Ja dzisiaj mam jakiś humor lewy dziewczyny :-( Nie tyle mi smutno co... sama nie wiem. Mam ogromną nadzieję, że się udało, że będzie dzidzia, siedzi mi w to w głowie ale jednocześnie jest trochę takiego strachu, niepewności i zrezygnowania. Chyba najzwyczajniej w świecie obawiam się tego uczucia - znów zobaczyć negatyw... aż odechciewa się testować. Na chwilę
Poza tym wczorajszą imprezę z rodziną Mojego przeżyłam. Nie było najgorszej, trochę drętwo ale niewymagająco
Długo żeśmy posiedzieli, wróciłam padnięta i zasnęłam podczas gdy Mój coś mi opowiadał o tym co czuje. Ale siara...
Obudziłam się, żeby jeszcze przed nocą do wc skoczyć a on mówi dalej!
Myślał chyba, że tylko leżę z zamkniętymi oczami... No mówię Wam, nie wiedziałam czy walnąć śmiechem czy się schować pod panele 
Beata31 - witaj
napisz coś o sobie, rozgość się i oczekuj razem z nami
To będzie Wasz pierwszy cykl staranek obecnie czy macie już jakiś za sobą?
blueberry - dzień dobry
ja dziś wyjątkowo spałam jak kamień ale za to podnieść się z wyra to było wyzwanie. Czekam aż mi ktoś medal przywiezie do domu... 
P.S. Większość z Was już sobie ustawiła avatarki, może i kolej na mnie... :-)
Na jesienną zawieruchę emocjonalną koniecznie trzeba zaradzić. Dla mojego niezawodnego przepisu potrzebujemy około 30 minut. Napełniamy wannę ciepłą (nie gorącą*) wodą z pianką, dookoła łazienki ustawiamy świeczki zapachowe/delikatne kadzidełko/olejek, bierzemy książkę lub też puszczamy ulubioną muzykę i relaksujemy się w wodzie. Dla osób posiadających prysznic wyjście jest to samo, z tym że bez piany
Oświetlenie oraz muzyka pomogą poczuć się jak księżniczka we własnej łazience - i o to chodzi! * też mnie uczono, że przy ciąży/starankach nie wolno zażywać kąpieli we wrzątku

Koniec biadolenia, chińskie ciacho się wyrywa:
"Nie istnieje sytuacja tak beznadziejna, żeby węglowodany nie mogły jej poprawić".

Ritta - mówiłaś o farmaceutach kilka stron temu, dopiszę tylko ze swojej strony, że całkowicie zgadzam się z tym, że jest to odpowiedzialna praca. Ja zyskałam szacunek dla farmaceutów po tym, jak lekarz niewyraźnie napisał nazwę leku i w jednej aptece wydali mi maść - kompletnie inną. Ja byłam u okulisty, moja maść była przeznaczona do oczu a ta którą dostałam miała działanie coś jak Fenistil tylko, że mocniejsze. W drugiej aptece (poszłam się upewnić) farmaceuta powiedział, że bardzo dobrze że przyszłam bo mogłabym stracić wzrok od tej maści, jej nawet na rany nie można stosować.
Wymienił mi na dobrą, dopłaciłam tylko różnicę (mimo, że inna apteka!), kazał tylko donieść receptę. To jest bardzo odpowiedzialna praca, jeden błąd a mogła wyjść tragedia... Anulka - a mi się wydaje, że będzie dobrze. Póki nie ma @ to testy mogą świrować do woli, ale szansa jest. Im dłużej nie ma @ tym większa

Ja dzisiaj mam jakiś humor lewy dziewczyny :-( Nie tyle mi smutno co... sama nie wiem. Mam ogromną nadzieję, że się udało, że będzie dzidzia, siedzi mi w to w głowie ale jednocześnie jest trochę takiego strachu, niepewności i zrezygnowania. Chyba najzwyczajniej w świecie obawiam się tego uczucia - znów zobaczyć negatyw... aż odechciewa się testować. Na chwilę

Poza tym wczorajszą imprezę z rodziną Mojego przeżyłam. Nie było najgorszej, trochę drętwo ale niewymagająco
Długo żeśmy posiedzieli, wróciłam padnięta i zasnęłam podczas gdy Mój coś mi opowiadał o tym co czuje. Ale siara...
Obudziłam się, żeby jeszcze przed nocą do wc skoczyć a on mówi dalej!
Myślał chyba, że tylko leżę z zamkniętymi oczami... No mówię Wam, nie wiedziałam czy walnąć śmiechem czy się schować pod panele 
Beata31 - witaj
To będzie Wasz pierwszy cykl staranek obecnie czy macie już jakiś za sobą? blueberry - dzień dobry

P.S. Większość z Was już sobie ustawiła avatarki, może i kolej na mnie... :-)
blue, inis oraz inne staraczki witam z rana 
Blue - chyba do testowania mamy 3 dni a do @ 4 ??? Ja już przebieram nogami a Ty dodajesz dzień :-)
inis - Dzisiejsze chińskie ciasteczko rozwaliło mnie na łopatki
Dobrze, że rodzinna imprezkę masz już za sobą. Ja również średnio za nimi przepadam.
Co do samopoczucia to jest dobrze. Troszkę boli mnie podbrzusze jak na @ albo podobnie ale to może znaczyć wszystko i nic ;-)
A mój avatarek nawiązuje do mojego imienia ;-)
Miłego dnia
Blue - chyba do testowania mamy 3 dni a do @ 4 ??? Ja już przebieram nogami a Ty dodajesz dzień :-)
inis - Dzisiejsze chińskie ciasteczko rozwaliło mnie na łopatki
Dobrze, że rodzinna imprezkę masz już za sobą. Ja również średnio za nimi przepadam.Co do samopoczucia to jest dobrze. Troszkę boli mnie podbrzusze jak na @ albo podobnie ale to może znaczyć wszystko i nic ;-)
A mój avatarek nawiązuje do mojego imienia ;-)
Miłego dnia
reklama