reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
hej dziewczyny , obrobiłam się z grubsza , mąż nakarmiony i relaks, u mnie jak nic będzie @ jestem pewna na 100% , moja nadzieja okazała się złudna i cieszę się ,że się nie napaliłam na to ,że może jestem w ciąży , moje (.)(.) już nie bolą mnie nic ,a nic i jestem pewna ,że jutro także temperatura spadnie , będzie identycznie jak w zeszłym miesiącu dziś 26dc wzrost temperatury 27dc zjedzie w dół 28 cisza ,a potem mnie zaleje także w sumie pierwsze koty za płoty , a teraz w listopadzie to nie wiem jak będzie bo 12 listopada mam usunięcie fragmentu dziąsła i się zastanawiam czy nie wstrzymać się w kolejnym cyklu ze staraniami jak myślicie i co radzicie?Szkoda mi będzie straconego cyklu ,sama nie wiem co zrobić, czy iść na żywioł czy się wstrzymać...

kobietka22 myślę jak Anulka nie trac cyklu. Od wczorajszego wieczoru już tyle napisałyście stron, musiałam nadrobic, ja dziś w końcu okna pomyłam, a jak odebrałam dzieci z przedszkola to się z nimi bawiłam, i teraz mam chwilkę to nadrabiam, a za chwilę ide ich kapac, więc pewnie znów będę miec zaległości:-(

dzięki dziewczyny ,macie rację zrobię tak jak radzicie ;) nie warto tracić cyklu niepotrzebnie, ale dla pewności poradziłam się mojej pani stomatolog ,dzwoniłam przed chwilką do niej i powiedziała mi ,że wg niej nie jest to na tyle poważny zabieg jak np: wyrywanie zęba ,żeby rezygnować z planów rodzicielskich , no i przedzwoniłam też do tej chirurg co będzie mi ten zabieg robić i ona powiedziała ,że to krótkie ciachnięcie będzie , nie potrzeba antybiotyku żadnego ani leków i powinno się raz dwa zagoić , więc moje wątpliwości rozwiane zostały co mnie bardzo cieszy bo już miałam wizję ,że będę musiała czekać znowu cały miesiąc na staranka.

Dziewczyny a ja jem białą czekoladę i piję coca-colę vanilliową :o
Coś mnie wzięło...

A wiecie co jeszcze mnie naszło przy sprzątaniu kuchni... Że kupię nowy stół i krzesła do niej (bo mamy takie stare badziewia, które powoli proszą o wymianę) teraz pozostaje mi przekonać męża..

Jak Wasze samopoczucia kobietki!?

Dziewczyny, mogę się z Wami podzielić wizją? Siedzi mi w głowie takie... marzenie, a w zasadzie obrazek. Wiem, że jeszcze do tego sporo czasu ale wyobraziłam sobie mnie, mojego Kochanego jak ubieramy choinkę i przystrajamy mieszkanko na święta i wiemy już, że to będą nasze ostatnie święta we dwoje (w sensie, że następne będą w trójkę, z małym rozbójnikiem). Ciekawa jestem jak Mój będzie się zachowywał, jak reagował, dbał... to nasze pierwsze dziecko będzie więc jest dużo gdybania. Uwielbiam atmosferę świąt, to ciepło w domu, bombki, lampki, zapachy i do tego wiedza, że będziemy mieli dziecko. No coś pięknego.
Musiałam się wygadać, bo ten idylliczny obrazek nie opuszcza mojej głowy... fajnie czasem pomarzyć :-)

Głupio mi, ale dopiero teraz zobaczyłam, jakie piękne marzenie.
Aby to marzenie się spełniło w 100%.
Aż ja zamarzyłam. ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, mogę się z Wami podzielić wizją? Siedzi mi w głowie takie... marzenie, a w zasadzie obrazek. Wiem, że jeszcze do tego sporo czasu ale wyobraziłam sobie mnie, mojego Kochanego jak ubieramy choinkę i przystrajamy mieszkanko na święta i wiemy już, że to będą nasze ostatnie święta we dwoje (w sensie, że następne będą w trójkę, z małym rozbójnikiem). Ciekawa jestem jak Mój będzie się zachowywał, jak reagował, dbał... to nasze pierwsze dziecko będzie więc jest dużo gdybania. Uwielbiam atmosferę świąt, to ciepło w domu, bombki, lampki, zapachy i do tego wiedza, że będziemy mieli dziecko. No coś pięknego.
Musiałam się wygadać, bo ten idylliczny obrazek nie opuszcza mojej głowy... fajnie czasem pomarzyć :-)

Inis!!! MAM DOKŁADNIE TAK SAMO! :rofl2:

W ogóle witam Was, jak zwykle pod koniec dnia :(
U mnie już zupa dyniowa i sernik z malinami zrobione. Teraz chwila odpoczynku.
Miałam koszmarną noc. 2 razy się budziłam z powodu kłucia jajników.
Tragedia! Jakbym tam miała jakiegoś jeża!! Nie miałam tak nigdy wcześniej :(
Generalnie dzień całkiem przyjemny, czekam już na weekend :)

Anulka, nie smuć się, sprzeczki z facetami to nieprzyjemna sprawa, ale przynajmniej coś się dzieje.
Miałam koleżankę, która mówiła mi że jeszcze nigdy nie pokłócili się z mężem (byli 4 lata po ślubie).
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

A! I testy z allegro do mnie wczoraj dotarły. Znalazłam je tam dziś o 5:50, jak wychodziłam do pracy ;)

Pisałyście o alkoholu. Lubię winko, a najlepszy trunek to martini (100ml) z wódką (50ml)! Mniam, mój ulubiony drink! Za piwkiem i whisky nie przepadam. Wódeczka tylko w drinkach...

Ostatnia edycja:
Ja za alkoholem ogólnie nie przepadam ale jak już piję to zawsze Mohito :-D
Fimka ciebie w nocy a mnie od 3 godzin kuje...
Ani nie mam siły włączać komputera więc sorki za nieformatowanie ale pisze z tel.

Dzięki Bogu jutro piątek!!!

Właśnie jutro piątek i właśnie dowiedziałam się że jutro mam wolne!! :D

Lisica muszę się przyzwyczaić ze to Ty macadamia.. :) bo kręci mi się. :)

reklama
hej babeczki.

Widze,ze sie rozmarzylyscie.Aja wlasnie rozmyslam o HSG.Bede musiala sie zdecydowac szybciej niz myslalam.

Ja z alkoholi to tez raczej winko.I to najchetniej czerwone.

Do góry