reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Anulka nie mam po co dzwonić, bo to oznacza że przyjęli zlecenie i go wykonują. Jak będzie wynik od razu umieszczają w systemie. Nie sądziłam, że to będzie takie stresujące ;)

inis pochwal się dokąd jedziesz

Ostatnia edycja:
Ritta- to czekamy razem z Tobą oby betka była pozytywna ;) trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to zaraz przeprawię listę

Mizzah - podaj termin kolejnej @ proszę ;-)

za chwilę ja powędruję na koniec kolejki....

no ja dziś mam w planach włożyć śledziki ,upiec ciasto i zrobić sałatkę.Co macie dziś na obiadek ? ja mam rybkę + surówka + ziemniaki ;)

Ritta - nie ma się czym chwalić bo jedziemy tylko do Szwabów ale mój internet w komórce nie działa za granicą. A szkoda bo czeka mnie kilka godzin podróży autem...

Ale za to bardzo proszę po powrocie uraczyć mnie tutaj samymi pozytywami! :tak:

A moje plany na weekend:
Plan A - dziś wstępnie ustaliliśmy że idziemy rodzinnie na basen. Jutro rano pilates, sprzątanie mieszkania, wieczorem imprezka. W niedziele @ ale i tak dam sobie wycisk na siłce (nie przeszkadza mi ćwiczenie w @)
Plan B - nie mam zielonego pojęcia !!!

Czyli w życie wchodzi plan A.
Szkoda, ale to pierwszy cykl więc trudno było się spodziewać że się uda.
W niedzielę @ - kolejny cykl, kolejna szansa ;-)

Hej wszystkim Staraczką i zafasolkowanym:-)no i ciocia przyjechała tak myslałam ze nic z tego bo nie miałamwtedy dni płodnych:wściekła/y:z pierwszym dzieckiem zaszłam zaraz po okresie a moja siostra zaszła znowu niby w dni te co były nie płodne:crazy:ale nic nadal bedziem sie oczywiscie starać

Ritta - jaki wynik? Podali wartości czy tylko informację? Nie martw się, następnym razem się uda. Ja teraz lecę drugi cykl i szczerze mówiąc to przyjemne te starania :-D

reklama
Amaliee - coś drogo mi wychodzą te Wasze wydatki na obiady. Jakby podawany był łosoś z warzywami czy wykwintne przystawki to rozumiem ale w przypadku gdy piszesz o kurczaku czy mielonych to jest dziwne. My mieszkamy we dwójkę i jemy zdrowo (więc czasem też drogo, na jedzeniu nie oszczędzamy) a jakby policzyć same obiady to wychodzi podobna kwota. Z tym, że nas jest dwójka w tym facet, który lubi zjeść. Skoro Twojego nie ma w domu część miesiąca to najlepszym sposobem jest zbieranie rachunków i dzielenie na pół. Inaczej nie dojdziesz co się dzieje z kasą... Ale to tylko moja rada. :tak:

Dziewczyny, chcecie się pośmiać? :-):-) Własnie spotkałam się z moją babcią (dość rzadko się widujemy, ona mieszka w innym mieście). Ostatnio widziała mnie kilka tygodni temu, jeszcze w wakacje. Wiecie co mi powiedziała na dzień dobry?? "Kochana, jak Ty wyglądasz! Promieniejesz... nie, to mało powiedziane. Widać, że masz w sobie życie! :tak:". Chyba domyślacie się co mi się na myśl nasunęło? hehehe :-) babcia nic nie wie o starankach ale korciło mnie, żeby odpowiedzieć po prostu: OBY! :-)

myślę że babcia ma racje;-)

Do góry