reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

beata- podaj datę kolejnej @ , przykro mi ,że się nie udało , trzeba próbować dalej i się nie zrażać ;)
a powiedz mi kochana jak jest u Ciebie z cyklami?Są regularne czy nie bardzo?

reklama
inis - wynik <0,100
Nie martwię się, ale nadzieja zawsze jakaś jest. Martwić się zacznę po pół roku. Puki co spokojnie.:tak:

Przynajmniej testy jeszcze się przydadzą :)

Ostatnia edycja:
Wiecie co, mi to się wydaje że im bardziej się człowiek stara zajść w tą ciąże to nic nie wychodzi. Z pierwszym dzieckiem próbowaliśmy 4 cykle i dopiero jak stwierdziłam że ja jednak nie chce mieć dziecka to się od razu udało;-) ale ciężko dać na luz... bo ja to tylko o tej ciąży myśle i się na niczym nie mogę:confused: skupić

Ritta - wielka szkoda !
Ale dobre nastawienie na następny cykl i trzymam kciuki kochana na dalsze staranka ;).. Ja ochłonę w niedzielę..

Kobietka - a ja dziś na obiad chińskie (piersi z kurczaka po chińsku) z ryżem :)

Ritta- no to jak to ja mawiam o moim prawie byłym cyklu , pierwsze koty za płoty :tak:
ja też mam się zgłosić jeśli się nie uda w ciągu pół roku ,a mój obecny lekarz powiedział mi na ostatniej wizycie ,żebym się nie stresowała bo to nie takie proste jak się nam wydaje i czasem trzeba dać sobie trochę czasu ,a jak się nie uda przez te pół roku to zrobimy badania hormonalne.

Kobietka od dwóch miesiecy mam co 31 dni ale wczesniej miałam nieregularne bo mam problemy z tarczycą (niedoczynność)następna jesli miała by być za 31 dni to mysle że 24.11-25.11 ale to nic pewnego:angry:

reklama
Do góry