reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
spróbuje zrobić zdjęcie ale nawet ja się muszę wpatrzyć żeby ją zobaczyć więc nie wiem czy na zdjęciu coś będzie widać. W środę powtórzę test a w sobotę zrobię betę HCG bo i tak muszę pojechać i zrobić hormony tarczycy.
Dziewczyny ale jakaś iskierka nadziei jest:tak:!!!!!

AAAAA BLUE GRATULUJE !!!!!
Ale sie ciesze.

Magda tobie rowniez po cichu gratuluje. Powtorz test za kilka dni i ujrzysz piekne kreseczki.

Anulka ja nie widze sensu testowania. W prawdzie @ nie ma ale testow tez nie mam. Jak nie przyjdzie zatesruje we wtorek ale jutro przylezie.

Dziewczyny post pod postem, wybaczcie, ale muszę powtórzyć :

"Ps. Na forum lipcówek2014 jeszcze nie ma (ja bynajmniej nie widziałam) wiec czekam na Was..
No i czy oprócz bycia w grupie staraczek mogę tu tez zaglądać? Bo by mi Was bardzo Brakowało! :(

A no i witam serdecznie nowe staraczki za które również trzymam mocno kciuki!!!! ;)"

No to ja zostaje, ;) :tak: . Kamień mi z serca spadł kochana! :) :tak:
Tak bardzo sie cieszę i chciałabym abyście w rownież już zafasolkowały! ;* ;)

reklama
Blue napisz jeszcze czy jakies objawy masz??moze przyda sie innym staraczkom i czekajacym:)

A ja chyba @ dostane...krzyz boli i podbrzusze jakby promieniowalo do brzucha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry