reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Właśnie sobie obliczyłam, że jakby mi się @ spóźniła jeden dzień to miałabym termin kolejnej na 1.12 (moje imieniny) i rodziłabym w sierpniu :-) Chyba mam nowy cel :D Coraz bardziej mi się podoba ta wizja :yes:

Z optymistycznych faktów... patrzyłam na listę naszą i słuchajcie - jest dobrze!! :D Nasz wątek to starania od jesieni 2013. Jesień się jeszcze nie skończyła a my mamy już 5 zafasolkowanych i 2 w trakcie (mam tu na myśli Anulkę oraz nadzieje) :yes: Idzie nam błyskawicznie, które kolejne, które? :) :)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
U mnie lepiej, ale nudności trochę podokuczaly. I zawroty głowy miałam.
Przesyłam Wam dużo fluidków wraz z moją fasolką! ;)
A takiego mi smaka na pierogi zrobiłyście że w czwartek, albo w piątek zrobię, bo na jutro juz mam pomysł na obiad :) zapiekanka (mięso mielone, ziemniaki w talarki, ser) :)

Inis ja trzymam bardzo kciuki! &&&! :*
;)

Ściskam Was mocno kochane!! :*

anastazi, Ada, blue - dziękuję Wam kochane za wsparcie :yes: Jak na razie czeka mnie testowanie na początku Listopada ale jeśli nic nie wyjdzie to tragedii nie będzie, bo fajnie byłoby dowiedzieć się o fasolce w swoje imieniny :-) Także w mojej głowie zrobiło się trochę optymistyczniej hehe. Te ostatnie dni przed @ się bardzo ciągną.
Dzisiaj odbieram testy z poczty. To będzie wyzwanie! Może jeden gdzieś zginie w praniu, w końcu tyle ich jest.... :cool:

anastazi, Ada, blue - dziękuję Wam kochane za wsparcie :yes: Jak na razie czeka mnie testowanie na początku Listopada ale jeśli nic nie wyjdzie to tragedii nie będzie, bo fajnie byłoby dowiedzieć się o fasolce w swoje imieniny :-) Także w mojej głowie zrobiło się trochę optymistyczniej hehe. Te ostatnie dni przed @ się bardzo ciągną.
Dzisiaj odbieram testy z poczty. To będzie wyzwanie! Może jeden gdzieś zginie w praniu, w końcu tyle ich jest.... :cool:

Hehe kochana!
Zginie w praniu? :D Kombinatorko. :)

reklama
Inis jeszcze tylko 5 dni do Twojego testowania, więc na pewno wytrzymasz:tak: A to "pranie" to ewentualnie na dzień przed, nie wcześniej, żebyś się niepotrzebnie nie zawiodła:sorry2:

Do góry