reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Inis ja tez to co napisalas nie wzielam na powaznie i tak tez odpowiedzialam;) najwidoczniej jak to ujac hmm ktos jeat bardzo madry o wie wszystko;) a sikaj hihi

blue - żarty żartami ale teraz jak się okaże, że nie ma w paczce całej okrągłej liczby 11 sztuk :D to nikt mi nie uwierzy heheh :-D z testowaniem poczekam, wczoraj mnie przekonałyście mnie, także nie ruszę przed terminem ale taaaak mnie korci, że czuje się jak małe dziecko przed Wigilią :-D

Anulka - wiem, że odpisałaś żartem - uśmiechnęłam się do monitora, bo wyobraziłam sobie jak nasikuję sobie na rękę bo trafić nie mogę :D poczułabym się prawie jak facet :D

Anias - ja owulacyjnych nie robię i chyba nie będę. Trochę szkoda mi na nie kasy, bo i tak co ma być to będzie... na razie z Moim podchodzimy do tych staranek na luzie bardzo :) Tzn. on tak podchodzi, bo ja zaraz poleję test keczupem i zeżrę. :D

Ada - no to fajnie załatwiłaś test :yes: Nie będę pierwsza w swoim doświadczeniu :D

Ostatnia edycja:
Ehh dziewczyny, widzę, że nie udało mi się... chciałam sobie zażartować a wyszło jak zwykle :D Amaliee wiem, że to nie jest strumieniowy, umiem czytać i wiem co kupuję :) Chodziło mi o to, że z budowy się niewiele różni od strumieniowego hehehe :tak: Ale skoro potraktowałyście mnie tak serio i poważnie z tak głupim pytaniem :D to obiecuję Wam, że jak już będę zafasolkowana to nasikam na ten test nie-strumieniowy i zrobię doświadczenie :-D

blue - dokładnie! Sprzedający mógł się pomylić :D

No to czekamy na relację z eksperymentu :-D

blue - żarty żartami ale teraz jak się okaże, że nie ma w paczce całej okrągłej liczby 11 sztuk :D to nikt mi nie uwierzy heheh :-D z testowaniem poczekam, wczoraj mnie przekonałyście mnie, także nie ruszę przed terminem ale taaaak mnie korci, że czuje się jak małe dziecko przed Wigilią :-D

Kiedy masz miec @ ?? Moze zatestujmy razem jesli nadal u mnie jej nie bedzie

Anulka - bardzo chętnie. Mój termin to 3.11 i jeśli wszystko pójdzie dobrze (rodzina) to tego dnia będę testować. Zapraszam do wspólnego liczenia kresek jeśli chce Ci się czekać 5 dni kochana :tak:

reklama
Anulka - bardzo chętnie. Mój termin to 3.11 i jeśli wszystko pójdzie dobrze (rodzina) to tego dnia będę testować. Zapraszam do wspólnego liczenia kresek jeśli chce Ci się czekać 5 dni kochana :tak:

Przemysle to hihi az 5 dni hmm
4.11 bedzie dokladnie 3 lata jak lekarz stwierdzil mi z Fabim wczesna ciaze hihi to moze poczekam do 22.11 jak mialam usg i w domu na pamiatke siknelam na test ktory wtedy byl juz pozytywny:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry