Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
z testowaniem poczekam, wczoraj mnie przekonałyście mnie, także nie ruszę przed terminem ale taaaak mnie korci, że czuje się jak małe dziecko przed Wigilią 
Nie będę pierwsza w swoim doświadczeniu Ehh dziewczyny, widzę, że nie udało mi się... chciałam sobie zażartować a wyszło jak zwykleAmaliee wiem, że to nie jest strumieniowy, umiem czytać i wiem co kupuję
Chodziło mi o to, że z budowy się niewiele różni od strumieniowego hehehe
Ale skoro potraktowałyście mnie tak serio i poważnie z tak głupim pytaniem
to obiecuję Wam, że jak już będę zafasolkowana to nasikam na ten test nie-strumieniowy i zrobię doświadczenie
blue - dokładnie! Sprzedający mógł się pomylić![]()

blue - żarty żartami ale teraz jak się okaże, że nie ma w paczce całej okrągłej liczby 11 sztukto nikt mi nie uwierzy heheh
z testowaniem poczekam, wczoraj mnie przekonałyście mnie, także nie ruszę przed terminem ale taaaak mnie korci, że czuje się jak małe dziecko przed Wigilią
![]()
Anulka - bardzo chętnie. Mój termin to 3.11 i jeśli wszystko pójdzie dobrze (rodzina) to tego dnia będę testować. Zapraszam do wspólnego liczenia kresek jeśli chce Ci się czekać 5 dni kochana![]()
Anulka - bardzo chętnie. Mój termin to 3.11 i jeśli wszystko pójdzie dobrze (rodzina) to tego dnia będę testować. Zapraszam do wspólnego liczenia kresek jeśli chce Ci się czekać 5 dni kochana![]()