BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Amaliee - hahahano o takiej artystce to jeszcze nie słyszałam, żeby wsadzić test
dziecko mogło przechwycić, napisać na nim "nie ma mnie
" i oddać
![]()
Nie no jakby go nie było to by chyba nie miał kto odpisać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Amaliee - hahahano o takiej artystce to jeszcze nie słyszałam, żeby wsadzić test
" i oddać
![]()
" i oddać
![]()
Sadystka z Ciebie
No jakbyś do 22.11 nie dostała @ to i bez Twojego testowania byśmy wiedziały co jest graneAle ładniej nasze forum by wyglądało ze zdjęciem Twojego II testu
![]()

Ale wiecie, nieraz to tragedia ze takie puste baby chodzą po tym świecie i nie ma nikt ich uświadomić i myślą ze mentole to naturalna antykoncepcja.. SzokTo była bardzo "inteligentna" dziewczyna ;] w 1 ciążę zaszła, przypadkiem... Bo z facetem mysleli, że jakon pali mietowe papierosy, tobezpłodny jest... W drugą, już z innym facetem zaszła, i ponoć o ciąży dowiedziała się 3 tyg przed porodem. nic, że wyglądała jak słonica w ciązytrzecia wpadke zaliczyła, bo myslala, że jak karmi piersią, to nie zajdzie :/
To była bardzo "inteligentna" dziewczyna ;] w 1 ciążę zaszła, przypadkiem... Bo z facetem mysleli, że jakon pali mietowe papierosy, tobezpłodny jest... W drugą, już z innym facetem zaszła, i ponoć o ciąży dowiedziała się 3 tyg przed porodem. nic, że wyglądała jak słonica w ciązytrzecia wpadke zaliczyła, bo myslala, że jak karmi piersią, to nie zajdzie :/

Przez was wygotowalam wode z ziemniakow hihi jeszcze chwila i bym przypalila![]()
Inis i facetom się nie przyglądaj obcym bo jeszcze zajdziesz od patrzenia hahahDziewczyny ja lecę odebrać te testy z poczty i pozałatwiać parę spraw na mieście. Będę jak wrócęSpróbuje nie zajść od siadania w publicznym wc
![]()