Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam kiepskie poczucie humoru :/ dziwne żarty i kawały mnie nie bawią, wręcz przeciwnie :/
Anulka a Ty dasz radę wytrzymać do niedzieli?
Przemysle to hihi az 5 dni hmm
4.11 bedzie dokladnie 3 lata jak lekarz stwierdzil mi z Fabim wczesna ciaze hihi to moze poczekam do 22.11 jak mialam usg i w domu na pamiatke siknelam na test ktory wtedy byl juz pozytywny![]()
Przemysle to hihi az 5 dni hmm
4.11 bedzie dokladnie 3 lata jak lekarz stwierdzil mi z Fabim wczesna ciaze hihi to moze poczekam do 22.11 jak mialam usg i w domu na pamiatke siknelam na test ktory wtedy byl juz pozytywny![]()
Byśmy tu chyba wszystkie zwariowały
Nie no Ty nas kobieto nie trzymaj w niepewności do 22.11Byśmy tu chyba wszystkie zwariowały
![]()
Uwielbiam to nie tylko lubie hehe ale jak @ nie bedzie to chyba o jednym bedzie to swiadczyc czy sie myle??

Uwielbiam to nie tylko lubie hehe ale jak @ nie bedzie to chyba o jednym bedzie to swiadczyc czy sie myle??
O matko( za przeproszeniem) bardzo się z tego uśmiałam:-)Amaliee - hahahano o takiej artystce to jeszcze nie słyszałam, żeby wsadzić test
dziecko mogło przechwycić, napisać na nim "nie ma mnie
" i oddać
![]()