Wrząca wodą mąkę i jajka? A to jakja ci się nie ścieły? Ja jakja dodaje dopiero, jak mąka z mlekiem wystygną![]()
nie sciely bo najpierw je przykrylam maka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wrząca wodą mąkę i jajka? A to jakja ci się nie ścieły? Ja jakja dodaje dopiero, jak mąka z mlekiem wystygną![]()

Idzie nam błyskawicznie, które kolejne, które?
Jak na razie czeka mnie testowanie na początku Listopada ale jeśli nic nie wyjdzie to tragedii nie będzie, bo fajnie byłoby dowiedzieć się o fasolce w swoje imieniny :-) Także w mojej głowie zrobiło się trochę optymistyczniej hehe. Te ostatnie dni przed @ się bardzo ciągną. 
anastazi, Ada, blue - dziękuję Wam kochane za wsparcieJak na razie czeka mnie testowanie na początku Listopada ale jeśli nic nie wyjdzie to tragedii nie będzie, bo fajnie byłoby dowiedzieć się o fasolce w swoje imieniny :-) Także w mojej głowie zrobiło się trochę optymistyczniej hehe. Te ostatnie dni przed @ się bardzo ciągną.
Dzisiaj odbieram testy z poczty. To będzie wyzwanie! Może jeden gdzieś zginie w praniu, w końcu tyle ich jest....![]()
A to "pranie" to ewentualnie na dzień przed, nie wcześniej, żebyś się niepotrzebnie nie zawiodła