reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Carolíne ja tam z obliczen i obserwacji sluzu, choc pewnosci to to nie daje. Kiedys tempke mierzylam, to wszystko bylo czarno na bialym. ADELO ja juz bym na Twoim miejscu probowala + w sob.i niedz. A i pewnie w pon.dla pewnosci :).

reklama
Kiedys juz wstawialam ale wstawie jeszcze raz. Moze ktorejs sie przyda ;) Za pozytywny uznalam 4 od dolu

Załączniki

• 1383946497085.jpg
    1383946497085.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 39
Zobaczę Mexi, co jutro pokaże test, póki co dzisiejsze starańka zaliczone :-):-D dobranoc wszystkim :*

Ech, ech... a ja mam jeszcze pytanko. Dziś 25 dzień cyklu (25/28) zbliza sie @ i pobolewa mnie już brzuch, ale do tego dzis czuję ból nad pośladkami, w plecach. Tak mi się zdarza w okolicy owulacji, więc skąd ten ból teraz? Macie tak?

Tak się dziś naczytałam, wątek żyje! I wiecie, czekam z niecierpliwością na wiadomość o II kreskach od którejś z Was.

O wy dziewuchy niedobre! Beze mnie pijecie?! A ja miałam romans z zelazkiem. Ono do mnie - weź mnie, jestem takie gorace... No i mu uleglam.
Stukne się z wami herbatka z imbirem i zmykam do łóżka bo padam. Na % dziś się nie nadaje bo żeby jakoś funkcjonować musiałam się znieczulic ketonalem :-/

tweety ja mam często bóle krzyża przed @ Właśnie na samym dole placów.

Adelo jednak udało Ci się zbałamucić męża ;-)

Lisica zuch z Ciebie dziewczyna. Widzę, że romans z żelazkiem owocny

dobrej nocy ...

Dzień dobry! Trwa już długi weekend więc z tej okazji wychodzimy z domu i oddychamy świeżym powietrzem. Tym, które wczoraj spędziły wieczór tak jak ja (z %) zalecam również otworzenie okien w mieszkaniu podczas wyjścia, żeby wpadło trochę świeżości. :-) Zadanie na dzisiaj: nie bójmy się okazywać uczyć :yes: Nie czekajmy na partnera, na znak, na przypływ... same powiedzmy, że kochamy i zróbmy to pierwsze :) Ogłaszam ten dzień dniem wychylania się przed szereg! To my zaciągamy naszych do łóżka, to my mówimy pierwsze, że tęsknimy, to my wyznajemy miłość, rezerwujemy bilety do teatru i głaszczemy po główce. Będą zachwyceni :)
Na ciężki poranek polecam:
ciacho2.png kawę! :-):-)

Chińskie ciacho na dziś też jest trochę niegrzeczne:
"Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie wspominać".

Dziewczyny, nie wiem jak Wy ale my wczoraj daliśmy czadu. Nie powiem, było wesoło :-D Piliśmy tradycyjnie whisky (ja z cytrynką), cały zapas w domu poszedł. Potem on dokończył jeszcze resztkę czystej a ja kolorowe drinki i tym samym mamy obecnie bezalkoholowy dom, który niesamowicie wali gorzelnią. Z rana chodziliśmy lekko wstecz, a ukochany nawet umył zęby moją różową szczoteczką :szok: :-D

Ciężaróweczki - jak się czujecie? Jak samopoczucie? :)

Jak wygląda najbliższy harmonogram testowania u nas dziewczyny? Muszę iść chyba po mocną kawę, bo nie ogarniam zupełnie... :-) Ale uwielbiam Was! Miłego dnia! :)

Załączniki

• ciacho2.png
    ciacho2.png
    49 KB · Wyświetleń: 40
Cześc:)
Inis
widzę udany wieczór wczoraj mialaś, super...
u nas 3 dni bez sexu i mój m sie denerwuje ale kurde nie mam siły;/ jestem zmęczona. Obiecałam mu dzis że obudzę go w nocy jak wstane do Nadui i dupa...

Ja wstałam, zrobiłam łyka kawy i poszłam wymiotować... ehhh nie wiem nawet czym ale mi lepiej, a mam takiego kapcia w buzi że szkoda gadac, jestem zmęczona, boli mnie brzuch, boli głowa troche i ogolnie nie nadaje sie dziś do życia!

Byłam z Naduskiem u lekarza.
ALT30
AST50
czyli spada ten drugi wolniej ale mówi że wątroba regeneruje się do 3 miesięcy. Mononukleoza Ujemna, Czyli super...
jeszcze do konca przyszłego tygodnia jestem w domu.

Widziała że pisałyście o królikach, też miałam jednego ale szybko sie go pozbyłam, miałam 2 zółwie ale tez szybko poszły bo waliły strasznie mimo zmieniania wody codzienne, Mój mąz nawet kiedys trzymał przed rodzicami jeża w pufie:szok:

Obecnie u siebie mamy 2 akwaria jedno 112 l a drugie 30 l.

Ja sie ostatnio zakochałam w kameleonach, ale odpadły po 1 terrarium koło 500 zł, i w dodatku są strasznie trudne w hodowli. więc sie nie pcham:p

Dziewczyny pytanie!

Wstaje w nocy nieraz 1 niera 2 razy do Nadi i jak wtaje to mi sie chce siku dzis np wstałam o 5,30 pierwszy raz a nieraz jest tak że wstaje 2,4 w nocy i tez sikam, wiec jak mam zrobic ten test?:szok:

Katka - super, bardzo się cieszę, że wyniki Małej coraz lepsze i Mono ujemna :) Extra!
Odnośnie wstawania w nocy to ja czytałam gdzieś informację, że test powinien być robiony z rannego moczu lub po 4 godzinach bez wizyty w WC przy założeniu, że się dużo nie pije przez ten czas (żeby nie rozwadniać moczu). Nie pamiętam gdzie to było ale wydaje mi się, że chodzi po prostu o stężenie bety w moczu, więc równie dobrze 'trzymając' przez kilka godzin w ciągu dnia, bez dużej ilości przyjmowanych płynów, da to samo co z rańca. Nie zaszkodzi spróbować :)

reklama
Caroline a duplo nie jest za małe dla takiego maluszka? Ona jest jeszcze na etapie, że wszystko do buzi i boję się czy by tego nie zjadła:-p Nie mamy jakiejś określonej kwoty(wiadomo nie wydamy z 1000 zł), jeżeli coś by było na prawdę warte kupna i nam się podobało to cena, by nie była taka ważna. Rowerki ma po siostrze, a ta huśtawka to jaką masz na myśli? Bo w mieszkaniu za bardzo wolnego miejsca nie maja, ale jej dziadkowie mają domek z ogrodem i są tam codziennie:)

A wracając do tematu nauk przedmałżeńskich, to ja swoje akurat super wspominam, my chcieliśmy brać ślub w innej parafii niż nasza w takim małym kościółku na starym mieście gdzie po ceremonii się sadzi symboliczne drzewko, więc chodziliśmy na nauki z tej parafii i księża tam są na prawdę świetni i z powołania, a na naszym ślubie to tyle śmiechu było, świetnie nam mszę poprowadzili:-D

Fimka ale mieliście wczoraj fajną zabawę:-D

Anulka Tobie przez najbliższe 8 miesięcy "Nu.. Nu.. Nu.. " :wink:

Amaliee sama robiłaś tą naleweczkę?:-p

Inis ciacho rewelacyjne, zgadzam się z nim z 100%:-)

Katka tak jak pisała Inis, chodzi o wyższe stężenie w moczu, jak się go dłużej "trzyma", więc może jakbyś w dzień mało piła i wstrzymała się z siusianiem to też możesz zatestować:tak:

My wczoraj z Mężusiem też lekki reset z %, a dzisiaj pewnie całkiem, bo imprezka się szykuje:-) Idę się ogarnąć i lecę po resztę zakupów i do roboty.. Masa przygotowywanie przede mną:rofl2: Wczoraj udało mi się tylko posprzątać w 3 pokojach, na balkonie i w przedpokoju, a dzisiaj czeka mnie kuchnia(ale to dopiero jak wszystko już przygotuje), na koniec się wyszykuję i ogarnę łazienkę :tak: Najgorsze, że u mnie jest tak ciemno i deszczowo, że się wszystkiego odechciewa.. :-(

Do góry