ookatkaoo1993
Fanka BB :)
A ja jakoś staram się trochę ogarnąć moja sąsiadka dostała okres dwa dni przedemną czyli 12 pazdziernika i dziś dostała to ja może dostane jutro albo w poniedziałe,,, i napewno dostane... to czekanie jest tragiczne...
Zbieram sie powoli i sprzatam, pijąc 2 kawke
Agawa trzymam kciuki:-*
Ktoś dziś testował albo testuje?
Zbieram sie powoli i sprzatam, pijąc 2 kawke
Agawa trzymam kciuki:-*
Ktoś dziś testował albo testuje?
, wczoraj były boboseksy , dziś nie będzie bo raz ,że mój ginek mówi ,że jak jest ból owulacyjny to pęcherzyk się przygotowuje do pęknięcia i dopiero jak pęknie i już nie boli to wtedy jest owulacja , z tym ,że ja nie wiem kiedy mnie przestanie boleć bo wzięłam apap
no nie mogłam sobie dać rady z tym bólem chodziłam zgięta w pół po prostu, a dwa ,że mój mąż dziś planuje sobie popić ze szwagrem i jakoś tak nie uśmiecha mi się boboseks bo plemniki będą pijane i nie trafią
, no i poprzednim razem kochaliśmy się codziennie i dupa blada więc w tym cyklu będzie co drugi dzień i zobaczymy co z tego wyjdzie.
no krew mnie zalała poszłam do łazienki i się poryczałam , jeszcze wcześniej pytałam czy ma ochotę na seks na co też powiedział ,że nie wie , no i przyszedł do łazienki i się go pytam czy on w ogóle chce mieć dziecko ,powiedział ,że chce , ja mu na to ,że dzieci się nie robią same , a on coś ,że on będzie się ze mną kochał kiedy będzie chciał ,a nie kiedy trzeba i poszedł , ja nie wiem może napieram za bardzo czy co , ale ja nie mówię musimy to zrobić tylko pytam czy miałby ochotę bo się ugadaliśmy ,że w tym cyklu się kochamy co 2 dzień ,a teraz wygląda tak jakbym miała sama sobie dziecko zrobić ,albo ,że jestem wiatropylna
.Potem mnie przeprosił i zaczął się przymilać, a ja do niego plecami leżałam i chciałam być twarda ,ale mnie zaczął łaskotać no i potem jakoś tak wyszło ,że były boboseksy
bo ja nie umiem się długo gniewać