reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

A ja jakoś staram się trochę ogarnąć moja sąsiadka dostała okres dwa dni przedemną czyli 12 pazdziernika i dziś dostała to ja może dostane jutro albo w poniedziałe,,, i napewno dostane... to czekanie jest tragiczne...

Zbieram sie powoli i sprzatam, pijąc 2 kawke:p
Agawa trzymam kciuki:-*

Ktoś dziś testował albo testuje?

reklama
Witam dziewczyny.

Inis widze ze wczoraj zaszalalas ;)

Agaawa fajnie miec swiadomosc ze owu na pewno byla. Trzymam kciuki zeby zaskoczylo :)

Katka testuj dzis. Czuje ze beda II

Lisica ja juz dobrze. Biore jeszcze leki zeby sie dobrze wyleczyc.
A corka lepiej. Badania dopiero we wtorek. Morfoligia, proby watrobowe i nie wiem co jeszcze. Jak wszystko bedzie ok to wyjdziemy :)
Punkcji chyba nie bedzie.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny!

U mnie bezkacowo ;) Choć nie powiem, było bardzo wesoło :D
Rano zrobiłam pigwowca kandyzowanego do herbatki, na zimę. Wyszło 3 słoiczki + syrop pigwowcowy.
Teraz biorę się za obiad. Ryba+ziemniaki+kiszona.
M. sprząta, trochę mu pomagam.
Wieczorem idziemy do znajomych, jutro inni znajomi do nas...
Zapowiada się odwiedzinowy weekend :)

Katka ja pewnie bym nie wytrzymala.

Domka a Ty nie testujesz ? Chyba jestes po terminie @

No niby jestem ale mam strasznego stresa no i Belli obiecałam że 12 zatestujemy....

A u mnie na obiad znowu schab pieczony z ziemnakami i cebulą;-) Ale M i mała są mięsożerni;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczynki

ja dziś od samego rana miałam kaszel więc chlapnęłam sobie trochę syropku , i głowa mnie boli od wczoraj ,a temperatura podskoczyła ,ale nie wiedziałam czy to mnie coś bierze czy co ...no ,ale poszłam do wc zrobiłam siusiu i już nie mogłam się wyprostować, to mój jajnik chyba zaczął owulować tym razem lewy już bardzo dawno się nie odzywał więc może okaże się to szczęśliwe jajeczko :tak:, wczoraj były boboseksy , dziś nie będzie bo raz ,że mój ginek mówi ,że jak jest ból owulacyjny to pęcherzyk się przygotowuje do pęknięcia i dopiero jak pęknie i już nie boli to wtedy jest owulacja , z tym ,że ja nie wiem kiedy mnie przestanie boleć bo wzięłam apap :sorry2: no nie mogłam sobie dać rady z tym bólem chodziłam zgięta w pół po prostu, a dwa ,że mój mąż dziś planuje sobie popić ze szwagrem i jakoś tak nie uśmiecha mi się boboseks bo plemniki będą pijane i nie trafią :-D, no i poprzednim razem kochaliśmy się codziennie i dupa blada więc w tym cyklu będzie co drugi dzień i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Tweety - jak się wyjaśni kiedy będzie kolejna @ to napisz ,a wpiszę Cię na listę...

Za testujące trzymam kciuki mocno
Ciężaróweczką życzę dużo zdrówka na te pluchy i chłodne dni

ja zażywam rutinoscorbin, syropek i herbatkę z miodkiem piję ,ale idę do apteki dziś wykupić leki i sobie coś kupię bezpiecznego na przeziębienie.

No i jedziemy dziś do mojej kuzynki na weekend , rzadko tam bywamy ostanio ,a nocujemy chyba raz do roku i mój mąż miał takie wielkie ,ale wczoraj ,że tam są dzieciaki i go rano obudzą ja mu na to ,żeby się przyzwyczajał bo sam chce być ojcem i zapytałam czy jak będzie go dziecko budzić w nocy i rano to się ode mnie wyprowadzi ,na co on ,że nie wie :wściekła/y:no krew mnie zalała poszłam do łazienki i się poryczałam , jeszcze wcześniej pytałam czy ma ochotę na seks na co też powiedział ,że nie wie , no i przyszedł do łazienki i się go pytam czy on w ogóle chce mieć dziecko ,powiedział ,że chce , ja mu na to ,że dzieci się nie robią same , a on coś ,że on będzie się ze mną kochał kiedy będzie chciał ,a nie kiedy trzeba i poszedł , ja nie wiem może napieram za bardzo czy co , ale ja nie mówię musimy to zrobić tylko pytam czy miałby ochotę bo się ugadaliśmy ,że w tym cyklu się kochamy co 2 dzień ,a teraz wygląda tak jakbym miała sama sobie dziecko zrobić ,albo ,że jestem wiatropylna :no: .Potem mnie przeprosił i zaczął się przymilać, a ja do niego plecami leżałam i chciałam być twarda ,ale mnie zaczął łaskotać no i potem jakoś tak wyszło ,że były boboseksy :zawstydzona/y: bo ja nie umiem się długo gniewać:zawstydzona/y:

Dobra idę do apteki i do biedronki na zakupy potem wpadnę do Was.

Do góry