reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Ada ja testuję 12.11 oczywiście z Domką, u niej to już formalnośc, ja muszę czekac. Jesli miałam cykl 27 dniowy to dziś mam termin @ a jesli 31 termin wypada 13.11, więc testuję 12.11, teścior czeka, jeszcze dwa dni. Wczoraj czułam się fatalnie brzuch mnie bolał cały dzień, i tak jak Domka ciągle latam do łazienki sprawdzam czy juz dostałam, i bardzo bolą mnie piersi ale żyłek nie mam.
Katka testuj dzisiaj, termin masz na jutro, może beta jest już wystarczająca.

reklama
Dziewczyny proszę nie namawiajcie mnie do złego^^
A skoro rozmawiacie o śluzie to własnie zmieniłam majtki, cały czas miałam wrażenie że ze mnie leci i biegiem do łazienki Własnie sprawdzic czy to nie @ ale biały śluz własnie " grudkowaty" ale nie ciągnący czy coś i jest go wiecej niz zwykle ale specjalnie zmieniłąm majtki z białych na czarne zebym lepiej go widziała... miałam ochote na sexix ale moj m własnie padł spac jak zabity:p
i dupka:D:d

Ja dziś chodzę wściekła jak osa... Wszystko mnie drażni. Zaraz sobie kawusie zrobię i pomyślę czym zająć moje dziecko bo go roznosi. A mąż wstał po nocce i zasiadł przed laptopem - jak mnie to wnerwia! Zero zainteresowania dzieckiem. Powiedziałam mu co myślę...

Ja dziś chodzę wściekła jak osa... Wszystko mnie drażni. Zaraz sobie kawusie zrobię i pomyślę czym zająć moje dziecko bo go roznosi. A mąż wstał po nocce i zasiadł przed laptopem - jak mnie to wnerwia! Zero zainteresowania dzieckiem. Powiedziałam mu co myślę...
Lisica kochana mój wrócił z pracy o 12 zjadł pograł w cos na telefonie i poszedł spac.... tez zeroo zainteresowaaania

Ja coś zmulona jestem, zaczęła mnie głowa boleć.
Mąż mieli właśnie kawę i zaraz będzie mył "halloweenowe okno" z pomarańczową ciapą.
Dla mnie zostaje kuchnia i łazienka do ogarnięcia <łeee>
No i ja sama muszę się przygotować na spotkanie ;)
Wedle zaleceń Inis kupiłam sobie wczoraj kosmetyk - lakier do paznokci tzw. "piórka".
Ciekawie wygląda (zdjęcie z netu, ale mam ten kolor):

017piorkaa(12).jpg

Katka, Domka - wiele wskazuje na to że się udało! Katka, Ty jutro testujesz, jupi! ;)
Ameliee - u mnie było tak, że to ja nie potrafiłam mówić do teściowej "mamo"... Dużo czasu musiało minąć :D A Tobie jak idzie?
Kobietka - ja się staram nie zaznaczać mojemu M. że to boboseks :/ Widzę że wtedy się spina jak jeż :/ Choć mówi, że bardzo chce... Może tak to już z nimi jest, szczególnie przy pierwszym dziecku.

Załączniki

• 017piorkaa(12).jpg
    017piorkaa(12).jpg
    43,7 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Agaawa &&&& trzymam i aby to byl ten traf:)

Katka,Domka ja tez czuje ze sie udalo:) testujecie dzis??:D
Bella za ciebie rowniez&&&&

Ja tez mialam takie uczucie jak i wy ze cos leci...mokro, nie duzo bialego sluzu najpierw nieprzyjemny zapach pozniej sie zmienial no i mocz metny sie zrobil...trzymam &&&&&

Blueberrry jak sie czujesz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Absolutnie czekam do 12 żeby mieć pewność;-) mam nadzieje że sie udało ale zobaczymy. Sluz mam właśnie biały,lepki,z grudkami bezwonny. Mocz ciemny i mętny. Ale nic mnie nie boli oprócz krzyża który boli tylko jak mam @. Kurde no niewiem... Trzymam kciuki za testujące;-) Katka powinno Ci już wyjśc;-)

Do góry