Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie czekajmy na partnera, na znak, na przypływ... same powiedzmy, że kochamy i zróbmy to pierwsze
kawę! :-):-)
Piliśmy tradycyjnie whisky (ja z cytrynką), cały zapas w domu poszedł. Potem on dokończył jeszcze resztkę czystej a ja kolorowe drinki i tym samym mamy obecnie bezalkoholowy dom, który niesamowicie wali gorzelnią. Z rana chodziliśmy lekko wstecz, a ukochany nawet umył zęby moją różową szczoteczką

Nie mamy jakiejś określonej kwoty(wiadomo nie wydamy z 1000 zł), jeżeli coś by było na prawdę warte kupna i nam się podobało to cena, by nie była taka ważna. Rowerki ma po siostrze, a ta huśtawka to jaką masz na myśli? Bo w mieszkaniu za bardzo wolnego miejsca nie maja, ale jej dziadkowie mają domek z ogrodem i są tam codziennie

Wczoraj udało mi się tylko posprzątać w 3 pokojach, na balkonie i w przedpokoju, a dzisiaj czeka mnie kuchnia(ale to dopiero jak wszystko już przygotuje), na koniec się wyszykuję i ogarnę łazienkę
Najgorsze, że u mnie jest tak ciemno i deszczowo, że się wszystkiego odechciewa.. :-(