reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Witaj iwonka, fajny nick :)

Lisica ja tak na prawde od tesciowej nie oczekuje niczego. Wiele lat sobie bez nich radzilam wiec i teraz sobie poradze. Czasem nie wypada odmowic pomocy bo zwyczajnie chca pomoc synowi i jego rodzinie i ja to rozumiem. Ale jak czuje ze to jest pomoc na sile albo wynikajaca z rywalizacji bo moja rodzina tez pomaga to az mna trzesie.
Ja jestem taka zosia samosia i tego nie zmienie.

reklama
Witaj iwonka, fajny nick :)

Lisica ja tak na prawde od tesciowej nie oczekuje niczego. Wiele lat sobie bez nich radzilam wiec i teraz sobie poradze. Czasem nie wypada odmowic pomocy bo zwyczajnie chca pomoc synowi i jego rodzinie i ja to rozumiem. Ale jak czuje ze to jest pomoc na sile albo wynikajaca z rywalizacji bo moja rodzina tez pomaga to az mna trzesie.
Ja jestem taka zosia samosia i tego nie zmienie.
Ja tez jestem Zosia Samosia.

O matko niewiem co jest. Wyżywam się na M,dzis płakałam bo tak mnie ksiązka wzruszyła...Albo hormony albo NPM . Co raz pobolewa mnie brzuch i głowe mi rozsadza a w majtak to mam tak mokro jakbym za przeproszeniem sie zsikała....

Domka ten bol glowy to nie przesilenie, to chyba wiesz co;-)
A zmierzylam sobie temperature 37,1 mam nadzieje, ze to nie przeziebienie.

reklama
Do góry