reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Bella powtórz test za 2-3 dni jak @ nie będzie, trzymam kciuki!

Ja mam kurs pedagogiczny zrobiony i tyle powiem, że przy dzieciakach na praktykach traciłam nerwy :laugh2: o wiele lepiej uczyło mi się dorosłych :tak:

reklama
Bellaa kazda z nas szuka chcby malej iskierki nadzeji do samego konca. Nie wyszlas na idiotke :)

Ja juz dawno mam za soba bunty 2, 3, 5-latka. I sa chwile kiedy zastanawiam sie czy na pewno.
Macie czasem chwile zwatpienia ?

Bella, Katka puki @ nie ma jest nadzieja... wiec spokojnie czekajcie;) zatestujcie za dwa dni i sie okaze jesli @ nadal nie bedzie to bedzie znaczylo to jedno;) a jesli nie to bedziecie sierpniowkami bo ktos musi zaczac ten watek i dbac o niego aby sie rozkrecal;)

GLOWA DO GORY DZIEWCZYNY NIE WARIUJCIE TERAZ:)

Ja zaraz też zwariuję... Daniel kaszle co 2 minuty, ale to już bardziej suchy kaszel, nie odrywa mu nic :eek: nie wiem czy go obudzić i dać mu syrop? Mam Herbapect Junior. Już nie wiem co robić, cały czas coś...

Witajcie wieczornie! Ale szybko weekend minął, co nie? ... Buuuu....

Bella - ja trzymam kciuki, moj test tez wyszedł po kilku godzinach bardzo słaby... A w ciazy byłam. Oczywiście podchodz do tego z dystansem, ale ja &&&& żeby Ci sie udało.

piszecie juz o świętach - ja kocham Boże Narodzenie! W tym roku do teściów jedziemy,bo tak co roku na zmianę. Ale i tak sie ciesze, bo zawsze w domku ubieramy choinkę, co roku idziemy na Jarmark Bożonarodzeniowy i co roku kupujemy nowe piękne bombki. Nawet na porządki sie ciesze:))

sciskam Was wszystkie serdecznie i milego wieczorka!

Ja Was dziewczyny caly czas czytam tylko mi dnia brakuje zeby usiasc i odpisac :) widze ze weekendy sie niektorym bardzo udaly :D u mnie niestety nie ma weekendow bo wlasnie wtedy pracuje. W ciagu tygodnia siedze z moimi chlopcami w domu a w weekend wymieniam sie z mezem i niestety wspolne spedzanie czasu jako rodzina nie wychodzi nam za czesto :( no ale coz takie zycie prawda? Takze nie moge sie doczekac az pojde na macierzynski! :D
zaczelam moje odchudzanie dzisiaj ale cos mi kiepsko idzie :p

Iwonka biedronka witam Cie i trzymam &&&& widze ze tez sie starasz o 3 :)

Ritta czasem chwile zwatpienia? Ja mam ije dosyc czesto jak mi dzieci na nerwy dzialaja ale to chyba normalne :D
Bella nie sugeruj sie ta blada kreska, niestety czasem tak bywa ze sie pojawi cos po dlugim czasie a nie jest ona prawdziwa ale rozumiem watpliwosc i ta nadzieje ze moze jednak. Kazda z nas tak ma

reklama
oj LISICA to prawda nie dac sie wyprowadzic z rownowagi - a przede wszystkim nie pokazac po sobie ze sie jest zdenerwowanym aleeee kurcze to trudne czasami :( ! Powiem szczerze ze moja "geba" to czasem spuchnieta od tlumaczenia i wogole mam malego uparciuszka wiec trecho pracy z nim mam :) ale jest kochany i wsoanaly :) pocieszka moja najdrozsza . Czasami brakuje mi cierpliwosci - najgorzej jest w dni kiedy jestem wyroabna po pracy a Sebol ma zly dzien nie wiem czemu ale najczesciej to idzie w parze :angry::szok: - ogladalam ta "akademie" ostatnio w empiku ale nie bylam pewna i jakos przeszlam kolo niej :-( Seba tez ksiazeczki lubi to ratuje czesto :)

Bella - kochana ja nie raz wpatruje sie i zdarzalo sie ze zagladalm do testu wiedzac ze wynik juz moze byc nie wiarygodny ! i nie znaczy to ze jestesmy idiotkami !!!!!!!!!:angry: Poprostu bardzo pragniemy bc w ciazy :tak:TRZYMAM KCIUKI ! &&&&&&&&& Mam glęboka nadzieje ze Twoj test okaze sie pozytywny na 100% :) :*

Do góry