reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niech ten dzień się skończy... Daniel zwymiotowal, sofe mam do prania ale to nic, ważne że mu trochę przeszło... Już nie wiedziałam czy dzwonić po karetkę czy z nim jechać na pogotowie, ale nosił się herbaty i syropu i kaszel trochę zelzal. A ja pewnie mam nocke z głowy bo będę nasluchiwac czy wszystko w porządku. Eh dzieci... Matkę aż serce boli jak im się coś dzieje :-(

Lisica duzo sily zycze. Oby juz wszystko bylo dobrze.

reklama
Lisica może dobrze że zwymiotowała,bo jak mu się nazbierało flegmy z kaszlu której nie mógł odkrztusic to może zwrócił ją w ten sposób.
Bella i Katka trzymam kciuki;-) jak się nie uda to bedziemy nadal próbowac;-)
Jutro z rana biore się za tort;-)czekoladowy;-) mam nadzieje że wyjdzie bo nieraz jak mam @ to mi ciasta nie wychodziły;-)

lece spać odezwe sie jutro papapa

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny.
Domka pojawił mu się katar wieczorem i musiał mu podraznić gardło. Tort, mniam, jakaś okazja? (tak pytam bo mnie do pieczenia to siłami trzeba zaciągnąć :-/ gotować uwielbiam ale piec nienawidzę...)

Lisica - zdrówka dla Danielka, zobaczysz będzie coraz lepiej :tak:

Domka - mmmmmhyy czekoladowy :-) a mi znowu przed i wtrakcie @ wszystko wypada z rąk.. nie wiem czemu:eek:;-)

Mi zostalo jakies 5 dni do @ ale nie mam zadnych objawow, wieczorami pobolewa mnie brzuch troche jak na @ i nic poza tym. Jakos mysle ze w tym cyklu sie nie udalo... To nic, bedzie nastepny :)
Poza tym to staram sie tez nie nakrecac samej siebie i nie wmawiac sobie ciazowych symptomow bo to straszne jest potem uczucie rozczarowania (wiem ile razy tak mialam w poprzednich staraniach) ale to nie takie proste :/ dziewczyny co robicie? Jak probujecie sie nie nastawiac? Nie myslec czy to juz czy nie?

Hej:) Wtorkowo, ale czuje sie jakby wczoraj była niedziela...:P
U mnie bez zmian,@ brak, troche boli brzych ale jakby tak wyzej...
specjalnie wysiusiałam sie odrazu jak wstałam żeby mnie test nie korcił:P
teraz zostało już tlko czekać....:) no cóż:P

reklama
Witam z pracy po nieprzespanej nocy. O 4 nad ranem stwierdziłam że bez sensu się tłuc w łóżku i takim sposobem od 5.30 siedzę w pracy... Daniel całą noc się męczył, zaraz dzwonię go zarejestrować do lekarza, mam nadzieję że nas przyjmie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry