reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Witam z pracy po nieprzespanej nocy. O 4 nad ranem stwierdziłam że bez sensu się tłuc w łóżku i takim sposobem od 5.30 siedzę w pracy... Daniel całą noc się męczył, zaraz dzwonię go zarejestrować do lekarza, mam nadzieję że nas przyjmie.

Lisica trzymam kciuki żeby z małym było wszystko dobrze:)

reklama
Widzę cisza:D
Ja piję kawkę i zalegam w łóżku z laptopem:D a jednym okiem spoglądam na Sąd rodzinny:)
ehhh nic mi się nie chce, dziś kawkę dopijam bez wymiotowania... super... :p tak wg nie wiem już co mam myśleć... kiedy przyjdzie ta @? teraz żałuję że nie zrobiłam testu rano:( ale już po ptokach wysiusiałam się:p

Bella i jak ??

jak sie czujece dziewczyny?

Hej kobietki:)
Ja siedze u tesciow pilnuje robotnikow bo podpinaja nowa tv neta i tel, wszyscy w pracy wiec ja musze dopilnowac hehe

Katka super ze wyttrzymalas i oby @ nadal nie bylo:) testujesz jutro??
Domka jak tam sytuacja u ciebie??
Kobietka,Blueberrry gdzie sie podziewacie??

Mi sie nic nie chce a dzis pare spraw do zalatwienia pozniej pakowanko i wieczorem jak moj wroci z pracy jedziemy do synka i z ranka Centrum oby wszystko szybko poszlo...
I juz JUTRO WIZYTA:D:D:D juuuuppppiiii!!!!!!!:D

Witam po małej nieobecności:)

Podczytywałam was cały weekend z telefonu, ale nie lubię z niego pisać, więc się nie odzywałam:-p

Rittta &&& oby wszystko już było dobrze, żebyście mogły wrócić do domu:tak:

Anulka super, zdaj relację z wizyty:-) Pewnie już będzie słychać serduszko:-D

Katka a jak tam Twoje objawy? Czujesz coś?;-)

Czesc Kochane!

Witam sie szybko poki klijetow brak :O

Dzisiaj WTOREK - ktos mila testowac !
Bardzo trxzymam kciuki !!! :tak::tak:

Lisica - jestem z Toba ! sle sile i pozytywna energie ! Zdrowka dla syneczka :* Moj Seba mial ostatnio straszny kaszel, nie wiem czemu ale zawsze sie przjemuje jego kaszlem i strasznie mi go szkoda :( !

Dziewczyny mam tez jedno pytanko :)... Jak pojde do ginka z tydzien to on jest w stanie stwierdzic kiedy mniej wiecej bedzie moja owulacja czy tak sie nie da ? jesli to glupie pytanie to sorki ale nigdy nie pilnowalam swojej owulacju :O i nie wiem jak to jest :(

Pije wlasnie kawke i mam nadzieje ze dzien bedzie spokojny i takiego dnia rowniez wam zycze :tak::tak:

katka - podziwiam, jestes silna mi zawsze ciezko czekac na testowanie :(:( !! Trzymam za ciebie kciukji :):)

Odezwe sie jeszcze ! :tak::tak:

Ja już testowałam w niedziele i jedna kreska, @ brak a niby miała byc 10.11:p mam jeszcze jeden test wiec:D:d
chociaz pewnie i tak dzis nowy jakis kupie:D

katka - aha ja sie trace czasami bo nie mam czasu systematycnzie czytac tylko podczytuje tu na tel. tu na kompie :( ! niech ta okropna @ juz nie przychyodzi tylko na ferie jedzie :D

reklama
Latam tylko w te i wewte do łazienki bo czuje ze coś cieknie i sprawdzam czy to nie małpa.... ale to biały śluz...i coś tak brzuch zaczał mnie ciągnąc... dół brzucha...

Do góry