reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Katka trzymam kciuki zeby @ nie przyszla

Nadzieja a ktory to bedzie twoj dzien cyklu ? Lekarz jest w stanie podejzec jakiej wielkosci jest pecherzyk i moze okresli przyblizony czas owu. Ale pewnie jedna wizyta to za malo zeby konkretniej cos powiedziec.

A my szykujemy sie do wyjscia :)

Nadzieja a ktory to bedzie twoj dzien cyklu ? Lekarz jest w stanie podejzec jakiej wielkosci jest pecherzyk i moze okresli przyblizony czas owu. Ale pewnie jedna wizyta to za malo zeby konkretniej cos powiedziec.

Rita super że wychodzicie:D
korci mnie zeby zrobic ten test....

To bedzie moj 18dc ale moje cykle maja ok 35-38 dni :( ostatni mial 45 dni dlatego do doktorka ide... mam nadzieje ze bedzie w stanie cos powiedziec i mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzieje :szok:

Katka to rób może już coś wyjdzie:tak: O ile dobrze pamiętam to robiłaś w niedzielę? HCG mogło już wzrosnąć do tej pory:laugh2:

Ale zawsze jest nadzieja, że i z takiego wyjdzie, ja bym pewnie nie wytrzymała i zrobiła:tak:

Mi już tylko 4 dni zostały i się doczekać nie mogę żeby robić:-D Weekend miałam cały zajęty to o tym nie myślałam, ale teraz pewnie będę się niecierpliwić:zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny :)
Ale duzo nastukalyscie :d az milo poczytac :)

Lisica duzo zdrowka dla Was!!! Odnosnie wymiotow moj starszy syn za kazdym razem wymiotuje podczas kaszlu. Do momentu wymiotow strasznie sie meczy a jak juz ta flegma wyleci z wymiotami to wraca powoli do zrowia. Serce matki peka ale my musimy byc silne.

Ja nawet nie wiem kiedy wczoraj zasnelam. W nocy obudzilam sie cos ok 3 i bylo mi strasznie niedobrze... mysle cholerna jelitowka mnie dopadla ale brzuch mnie boli w podbrzuszu, nie jest wzdety? Nic przeslo i poszlam dalej spac. 7.30 budze mlodego do szkoly i jak codziennie 'pomiary' temp znowu wysoko 37,07* i na dole mam sino jakby mnie ktos farba pomalowal :zawstydzona/y: tego ostatnie dni nie bylo. Zaparcia doszly? Mloy poszedl do szkoly a ja spowrotem do lozka... Apetytu brak. 10 a ja jeszcze nic nie jadlam.
Nie chce sie rozczarowac ale ten cykl jest zupelnie inny, korci mnie zeby kupic test ale poczekam jeszcze do 18tego.

reklama
Do góry