reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie;-) humor mi dzis dopisuje mimo @;-)
Lisica-tort na rocznice ślubu 5 ;-)
Ritta-super że wkoncu was wypuszczają
Buble i iwonka trzymam kciuki za wasze testowanie-)
Kurde katka spróbuj jeszcze z rannego.
Oj ja to tak się napaliłam że chyba sama se te objawy uroiłam,albo miałam zawsze przed @ tylko ich nie wiązałam z ciążą;-) teraz od jutra akcja termometr i wcale się nie napalam;-)

Bella kochana jak u Ciebie?

reklama
Fimka, a jak sytuacja u Ciebie? @ przyszła czy nie...? Bo ja już się pogubiłam. Przepraszam, że pytam, jeśli już pisałaś.

Nie szkodzi ;) Miło że pamiętasz, że jakoś miałam testowac. Przyszła @, nie trafilismy tym razem. Mam nadzieję że teraz się uda! Już się porzadnie przygotowalam i będziemy działac na maxa!

Katka :/ może jednak powinno być z porannego. Ech.

Domka ja tez od jutra termometr w ruch! :D

Ostatnia edycja:
Nie szkodzi ;) Miło że pamiętasz, że jakoś miałam testowac. Przyszła @, nie trafilismy tym razem. Mam nadzieję że teraz się uda! Już się porzadnie przygotowalam i będziemy działac na maxa!

Katka :/ może jednak powinno być z porannego. Ech.

Domka ja tez od jutra termometr w ruch! :D

Masz już termometr?Jaki? Mi dzis szwagirka kupi;-) gdzie bedziesz mierzyc?
Fajnie że razem zaczynamy bo bedzie z kim się wątpliwościami podzielić;-) odezwe sie potem bo lece piec;-)

Ostatnia edycja:
Masz już termometr?Jaki? Mi dzis szwagirka kupi;-) gdzie bedziesz mierzyc?
Fajnie że razem zaczynamy bo bedzie z kim się wątpliwościami podzielić;-)

Kupiłam termometr elektroniczny z dwoma miejscami po przecinku
firmy Microlife. Kosztował 16.99zł :) Będę mierzyć w pochwie, ponoć w ustach jest troszkę niższa. W necie jest pełno wypełnionych kart (fajna baza na OvuFriend, jesli jestes zalogowana) właśnie z mierzeniem w pochwie, więc w razie czego bede miała do czego porównywac.

No i oczywiście - jestem jak najbardziej za konsultacjami :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kupiłam termometr z dwoma miejscami po przecinku
firmy Microlife. Kosztował 16.99zł :) Będę mierzyć w pochwie, ponoć w ustach jest troszkę niższa. W necie jest pełno wypełnionych kart (fajna baza na OvuFriend, jesli jestes zalogowana) właśnie z mierzeniem w pochwie, więc w razie czego bede miała do czego porównywac.

No i oczywiście - jestem jak najbardziej za konsultacjami :D

Założyłam konto na enpr..pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry