reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Witajcie dziewczyny!
Trochę się nie odzywałam, bardzo zalatany weekend i dużo się działo. Czytałam Was na bieżąco z komórki jak tylko byłam w krajowym internecie więc jestem na bieżąco ale niestety nie mam chwilki, żeby każdej z Was odpisać. Mam nadzieje, że nie macie mi tego za złe.

U nas aktualnie są bardzo niemiłe sytuacje w najbliższej rodzinie (okazało się po latach że kuzyn nie jest ojcem swojego dziecka itd), co negatywnie wpłynęło na nas ostatnio (pamiętacie zapewne jak się żaliłam dłuugimi postami :-)). Obecnie na szczęście jest dobrze - porozmawialiśmy, nie było łatwo i nie była to tylko jedna rozmowa. Stwierdziliśmy, że to co się dzieje na zewnątrz nie może nas dzielić. Mogę z całą pewnością stwierdzić, że teraz, mimo przykrych wspomnień odnośnie kłótni, jesteśmy silniejsi i bardziej siebie pewni. Ustaliliśmy wspólny 'front', każde z nas poszło na pewien kompromis.

Aktualnie u mnie 9dc, więc w sumie to nie ma o czym gadać :-D Reszta testów z allegro siedzi i czeka aż będę sierpniówką (a będę!).
Życzę Wam miłego dnia i spokojnego powrotu do rzeczywistości po długim weekendzie :yes: Chinol na dziś wygrał wszystko:
"Błogosławiony ten, kto nie ma nic do powiedzenia a mimo to milczy". :-)

Na koniec jeszcze zerknę na listę naszych staraczek na pierwszej stronie i... chyba nie witałam się jeszcze z Iwonką, chociaż posty czytałam :yes: Witaj kochana i wybacz spóźnione przywitanie :) Widzę, że jesteś doświadczona w dzieciaczkach, to dobrze - będzie od kogo czerpać wiedzę na Sierpniówkach! :yes:

reklama
Ja mam termometr elektroniczny z miekka koncowka, Silvercrest. Wieki temu go kupilam. Temp mierze w pochwie bo w ustach to za duze wahania.

inis dziekuje za przywitanie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katka czekaj z testem ja teraz na twoim miejscu poczekala bym i jutro nie robila a @ nie ma wiec szansa jest...co ci dadza codzienne testy...niecala doba mysle ze za szybko moze pojutrze zrob;)
Niech ktores jeszcze dolacza do lipcowek hehe bedzie nas jeszcze wiecej:)

Ritta super ze wychodzicie :):) zdrowka dla Was:) i oczywiscie dla reszty; )
Sle fluidki dla was wszystkich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ lapac; )

Kusiak myślę, że zatestuje w sobotę(mam 8 testów z allegro, więc mi nie szkoda). No chyba, że @ przyjdzie wcześniej, a Ty?

Strasznie mnie kusi zrobienie testu... Wlasnie znalazlam na ebay 10x test za 3,99euro :) super cena, W aptece 6euro za stzuke to minimum. Czekac, nie czekac... ach...te dylematy

Hej laski ;)
ufff nadrobiłam
Zaraz zaktualizuję listę , bo dopiero dziś laptopa dopadłam.
Iwonka-biedronka - witaj w naszym gronie, zaraz Cię wpiszę na listę
(lista znajduje się na pierwszej stronie w pierwszym poście)
Katka- przykro mi ,że testy nie wychodzą ,ale może będzie u Ciebie tak jak u Anulki ;)Trzymam kciuki.
Dziewczyny potem więcej napiszę , bo muszę wybyć na miasto i do dentystki.

Tort zrobiłąm;-) ten lublin to jakas wieś.nigdzie nia ma termometrów owulacyjnych,szwagierka dopiero w sklepie medycznym znalazła zwykły z dwoma miejscami po przecinku

Witam,
Wspaniałe forum :) Próbuję nadrobić czytanie, ale widzę, że trudno będzie.
Ja właśnie jestem po pierwszym cyklu starania się. Narazie podchodzimy do tego na luzie. Jednak @ jest juz tydzień opóxniona, robiłam test w dniu kiedy powinna wypaśc i negatywny. Teraz pewnie w weekend potestuje (jeśli do tego czasu nie przyjdzie).
Miło jest zobaczyć, iż nie tylko ja tak mam, że cały czas mi sie o tym myśli.
Trzymam za Was kciuki i za siebie tez troche ;)

reklama
Do góry