Witam Was serdecznie  
Przepraszam, że się jakiś czas nie odzywałam.
Chciałam podzielić się z Wami radosną nowiną...zobaczyłam na teście ciążowym II kreseczki 

Test  robiłam z Allegro, ale nie paskowy, tylko kasetkowy płytkowy (czytałam,  że pisałyście o problemach z testami z Allegro). Druga kreska pojawiła  się bardzo szybko, choć jest jaśniejsza niż testowa, ale wyraźna.
W  sumie dużo nie brakowało i miałam zrezygnować ze starania w tym  miesiącu, bo ledwie skończyłam brać globulki. Ale najważniejsze, że  oboje z mężem  mniej się stresowaliśmy różnymi rzeczami. No i w końcu  porządnie się staraliśmy w odpowiednie dni, a owulacja przyszła dzień  później, a nie za wcześnie 

Jeśli wszystko będzie dobrze, to termin będę miała na 5 sierpnia 
 Gratuluję zafasolkowanym:

Gratuluję zafasolkowanym: 
Kazimiera
Kobietka
 i Myszencja

Witam nowe staraczki 

Ciesze się, że wszystkie pokłócone dziewczyny pogodziły się ze swoimi drugimi połówkami 
 Iwonka
Iwonka  ja też Cię namawiam na test lub betę, będziesz spokojniejsza. A  najlepiej idź do lekarza. Może te tanie testy źle wychodziły? jesli nie  jesteś w ciązy, to szkoda, że mąż na razie chce odłożyć starania. Chyba  jest świadomy, że nie zawsze szybko zachodzi się w ciążę. Tym bardziej,  że lat ciągle przybywa. 
Po @ raczej nie jest mokro i są niskie temperatury.
Lisica czy Twój synek już jest zdrowy? 
Blueberry współczuję mdłości. Za mną też ostatnio chodzi sok pomidorowy 

Ale się najadłaś arbuza :-)
Ritta ciesze się, że córka jest zdrowa i wszystko skończyło się dobrze. współczuję siostrze.
Nadzieja oby po zabiegu pojawiła się szybko fasolka 
 Fimka
Fimka mam nadzieję, że zaraz pojawi się u Ciebie piękna owulacja 
 Paulamc
Paulamc przykro mi z powodu straty :-(  Dzielna z Ciebie kobieta. Mam nadzieję, że nie będziesz długo czekała  na ponowne dwie kreski, tyle, że tym razem ze szczęśliwym zakończeniem 
 Inis
Inis ciekawa jestem jak wygląda Twój pokój po metamorfozie, na pewno super 

Jak będziecie mieli na opłaty i jedzenie po tej wycieczce, to jedzcie, jeśli faktycznie to Wasze marzenie 
 Myszencja
Myszencja serduszko widać około 7 tygodnia ciąży, a do 10 trzeba zaliczyć pierwszą wizytę, żeby otrzymać becikowe.
Anulka mam nadzieję, że dobra passa między Tobą, a Twoim M będzie trwała długo 

Widać hormony buzują Ci w ciąży ;-)
Gratuluję Ci potwierdzenia zdrowej fasolki na USG 
 Caroline
Caroline super, że tak pomagasz innym i inne osoby dzięki Tobie też się dołączyły 
 Beata31
Beata31 urodziłam się dwa dni przed Tobą 

Super, że trafiłaś na dobrego lekarza, to połowa sukcesu.
Kobietka dbaj teraz o siebie i nie nadwyrężaj sił 

Niestety nie jestem w stanie wszystkim odpisać, za co przepraszam.