reklama
Myszencja82
Fanka BB :)
Witzm się i ja
Za oknem słońce, a mną trzęsie - coś czuję że będę chora. Mała jeszcze śpi, ale niedługo trzeba ją będzie z łóżka wygonić, bo ja na 13:30 do pracy.
Ashle - trzymam bardzo mocno &&&&
Katka - po wizycie daj nam od razu znać. A co do wyjadania słodyczy małej - też mam taką tendencję, zwłaszcza przed @, a mój mąż mówi że to dla dobra małej, coby jej się szybko zęby nie popsuły
Za oknem słońce, a mną trzęsie - coś czuję że będę chora. Mała jeszcze śpi, ale niedługo trzeba ją będzie z łóżka wygonić, bo ja na 13:30 do pracy.
Ashle - trzymam bardzo mocno &&&&
Katka - po wizycie daj nam od razu znać. A co do wyjadania słodyczy małej - też mam taką tendencję, zwłaszcza przed @, a mój mąż mówi że to dla dobra małej, coby jej się szybko zęby nie popsuły

BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Iwonka a może będziecie mieli psikusa i szalejąc w sylwka za 9 miesięcy się okaże, że trzeci synuś hehe
)
Katka miałaś chyba dość późno owulkę, ale myślę, że lekarz powinien już coś widzieć
&&& żeby już było serduszko
Przepisać Cię na wątku prywatnym do zafasolkowanych??
Katka miałaś chyba dość późno owulkę, ale myślę, że lekarz powinien już coś widzieć
Przepisać Cię na wątku prywatnym do zafasolkowanych??Fuma_Foch
helou
To juz moje trzecie dzisiaj podejscie tutaj,co chce napisac to mnie wywala albo zjada posta
Bylismy w sobote na weselu,jeszcze mnie dzisiaj nogi bola bo naskakalam sie jak pchla.
Iwonka-ja tez chyba bede miala owu w sylwestra.Ciekawe czy cos sie z tego uda.
Anulka-powodzenia.
Katka-kciuki za wizyte.
Lisica -fajny masz wykresik,moze jednak cos?
To juz moje trzecie dzisiaj podejscie tutaj,co chce napisac to mnie wywala albo zjada posta
Bylismy w sobote na weselu,jeszcze mnie dzisiaj nogi bola bo naskakalam sie jak pchla.
Iwonka-ja tez chyba bede miala owu w sylwestra.Ciekawe czy cos sie z tego uda.
Anulka-powodzenia.
Katka-kciuki za wizyte.
Lisica -fajny masz wykresik,moze jednak cos?
Bellaa
katka na pewno będzie widac, ja byłam teraz w 5 tygodniu i 6 dniu i widac zarodek miała 3 mm, niestety serduszka jeszcze nie, powiedziała mi że to zwykle od 7 tygodnia, ale wszystko zależy jak owulacja, zagnieżdżenie. Ciążę będzie widac, a myślę że pykające serce też zobaczysz.
ookatkaoo1993
Kurde ja bardzo bym chciała żeby było już coś widać... ale o dziwo dziś nie wymiotowałam...może dlatego że dopiero teraz wmusiłam w siebie śniadanie. 

reklama
MonaG1985
witajcie kobietki
Katka - mega gratulacje
fajnie , że jednak się udało
czekam na relację z wizyty
U mnie @ pewnie wkrótce- tempka spada więc mogę mięć szalonego sylwestra razem z nią
piersi mało co mi nie rozerwie
ból niesamowity nawet nie dał mi pospać w nocy
pozdrawiam i mega &&&&&&&&&
Katka - mega gratulacje
U mnie @ pewnie wkrótce- tempka spada więc mogę mięć szalonego sylwestra razem z nią
pozdrawiam i mega &&&&&&&&&