reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Zazdroszcze tym z was co juz sie udalo:-)

Katka czekam na relacje jak wrocisz od lekarza..:-)

Ja ogarnelam chate, zaraz zabieram sie za obiadek. Po nowym roku maja dojechac plytki do kuchni, wybralismy takie plytki co wygladaja jak panele:-) mam nadzieje ze ladbie wyjdzie. Potem meble do kuchni. I jiz bedzie widac ze cos sie dzieje. Mam nadzieje ze na dniach pomozecie mi dobrac kolory do kuchni:-)

Aschlee wiesz, z każdym nieudanym cyklem chyba nabieram trochę dystansu... Korci mnie i nie gwarantuję że jutro nie zatestuje, ale chcę poczekać jeszcze kilka dni. Tym bardziej że nie czuję się w ogóle ciążowo :-D

Amaliee ja mam zamowiona Kolede na 11 stycznia bo u nas od listopada chodza z koleda.
Mniam pysznosci przygotowujecie.
Mnie dzis czeka pieczenie ciasta i lasagne na jutro bo do Kuzynki od Mojego idziemy.impreza na ok. 15 osob.
Brzuch mnie pobolewa, chyba plodne sie zblizaja a my wkraczamy do akcji po 2 stycznia.

Bella właśnie to chciałam pisać że mamy 1000 stronkę:p a ty jak się czujesz, synom powiedzieliście z mężem?:p
Lisica coś czuję że się tej @ nie doczekasz:) zakup sobie może lepiej Picolo:) u mnie już stoi i się chłodzi:) Trzymam kciuki:-*&&&&

Moja Nadusia już wie, chociaż nie za wiele z tego rozumie ale jak pokazuje jej na brzuszek i pytam kto tam jest to mówi lala:)
I da buziaczka Nawet, podejrzewam że jak brzuszek zacznie rosnąć to może więcej będzie rozumieć.

Mąż tyle co wrócił z pracy i zadzwonili z BODZIO że fotele do odebrania, mogli zadzwonić z 15 minut wcześniej by nie musiał jeździć w ta i z powrotem bo to jest 16 km:) Ciekawe jak się będą prezentować...:p

No to ja kawusia:D a wy co tam?

reklama
katka nie wiedzą, powiem im jak będę w czwartym miesiącu, jak będzie widac, musi byc już bezpiecznie, a poza tym jak powiem chłopakom to wieści pójdą w świat a ja jednak chcę utrzymac tajemnicę to końca trzeciego miesiąca. Nie mogę się doczekac kiedy im powiem, sami ostatnio mi mówili że chcą braciszka.

Do góry