reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Kas jeśli będziesz w laboratorium to nic Ci nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić badanie:-) no i kup ten test bo wszystkie siedzimy na szpilkach:-)
Styczeń był bardzo owocny ale tak to bywa jak mrozy przychodzą to ludziom tulic się chce bardziej;-)

reklama
To ja sie zapytam o co Ciebie nie bardzo rozumiem pomiar tej bety. Piszesz 1500 , ja mam 129...jak ona jest liczy zatem czy sa jakies rozne pomiary?
Beta przyrasta ok 100 % na 48 godzin (minimum 66%). Betę robiłaś wczoraj (jak dobrze pamiętam) więc dziś masz ok 200. Na usg lekarz jest wstanie zobaczyć jakąkolwiek kropeczkę (pęcherzyk) jeśli beta będzie powyżej 1500. Czyli musisz poczekać aż poziom bety u Ciebie wzrośnie, żeby cokolwiek zobaczyć w macicy. Jeśli chcesz zobaczyć więcej, czyli zarodek z serduszkiem musisz pójść najwcześniej 24-25 dni po owulacji. Ale czasem zarodek pojawia się później. Powinnaś się uzbroić w cierpliwość.

Kas jeśli będziesz w laboratorium to nic Ci nie stoi na przeszkodzie żeby zrobić badanie:-) no i kup ten test bo wszystkie siedzimy na szpilkach:-)
Styczeń był bardzo owocny ale tak to bywa jak mrozy przychodzą to ludziom tulic się chce bardziej;-)

Sporo nam tu zaciążyło w styczniu. Nie ma co robić w zimie to zimno to się kopuluje:)

orientujesz się ile takie badanie może kosztować? akurat nie mam na nie skierowania a zanim się lekarza doprosze to troche minie

Dobrze kupie dziś ten test i może jutro zrobie.

eh temperatura juz od soboty powyżej 37 to chyba dobrze?

Temperatura idealna :-) ja zapłaciłam 38 zł ale z tego co widzę kobiety płacą mniej zależy od laboratorium:-)

to najlepiej jak się spytam i tyle:) mam nadzieje że u nas można prywatnie dokupić coś. Najgorzej że na wyniki trzeba czekać cały dzień bo rew wysyłają do laboratorium. Zobaczymy jak test pokaże dwie kreski to pójde na krew

To Wy młode kobietki jesteście:tak::tak:Ja mam 32 lata, jak urodziłam małą miałam 27 lat. A teraz ciężko nam było się na 2 zdecydować.. naprawdę ciężko. Mąż tak widzę na 100% to nie jest zdecydowany..:-( Ale cóż może się uda. Córka wierci nam dziurę w brzuchu o rodzeństwo:tak:
Jestem Twoją rówieśniczką :) Mi też było ciężko się zdecydować a dodam że mąż w tym roku skończy 39 lat.Ale rozsądek wygrał z egoizmem i lenistwem ;) Choć ja typem Matki Polki nie jestem i wiem, że będzie mi na początku ciężko, ale nie da się urodzić 4-latka a szkoda :)

Dziewczyny, mam pytanie czy mogę wziąć Nospe Max tylko taką posiadam ? Kłocie brzucha nie jest bardzo bolesne, ale rozprzestrzeniło sie na kichy i czuje jakbym miala wszędzie kolki, plus mój brzuch wygląda jak twardy balonik! Czy to normalne?

Twardy balonik to moze wzdęcia? Czesto sie zdarza u kobiet w ciazy. A nospę mozesz wziąźć taką. No i kłócie brzucha to rozrastająca sie macica. Teraz odpoczywaj i bierz nospę, powinno puścić za jakiś czas..

Ritta jakbym siebie czytała hehe;-) mój mąż ma 34 lata.
A widzę, że Twoja córcia też styczniowa:tak:

reklama
KasiaJ widzisz, jak dla mnie to ostatni dzwonek na dziecko więc nie było na co czekać. Po 40-stce to ja podróżować chcę a nie siedzieć w pieluchach ;)Córa też styczniowa i widzę że tylko dzień różnicy między nimi.

Do góry