reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ritta całkowicie Cię rozumiem. :tak:

Dziewczyny piękne macie te suwaczki ciążowe;-) myślę, że niedługo też taki będę miała.
Zrobiłabym wtedy niebieski, pamiętam, że jak byłam z córą bardzo pragnęłam córki i zrobiłam różowy suwaczek i taki został do końca:tak::tak:
Tylko, co do imienia dla chłopca to nie mamy pojęcia... córka będzie Alicja;-)

Póki co muszę się wyleczyć, pójdę na kontrolę też do gin, nie wiem czy się uda bez wspomagaczy. Z córką brałam Clo...

Mizzah ja mam tak samo :-) czuje że mi kichy wywraca w środku :-)

Dobrze, że nie jestem sama :p Generalnie brzuch jak balonki, twardy jak kamień, kiszki przewracają się a ból podbrzusza też :D Żyć nie umierać...wziełam na rozkurczenie na razie połowę Nospy MAX...nie powinno zaszkodzi, wezmę drugą połówkę później, bo uciążliwe to jest.

Ja wzięłam już 2 i trochę puściło zobaczę jak będzie w nocy , najlepsze jest to że biegan co chwilą do wc ;-)

Ja wzięłam już 2 i trochę puściło zobaczę jak będzie w nocy , najlepsze jest to że biegan co chwilą do wc ;-)

Ale mozesz brac? w sensie lekarz ci zalecil....ja niepotrzebnie czytałam opinie w necie i są jak to w necie sprzeczne jedni , że tak można brać inni , że wpływa na mięśnie dziecka.

To Ty wiesz najlepiej :-)

Ehhh no nie czuję sie dobrze, jeszcze taka senność/zmęczenie, aż czasem słabo się robi...

Wiecie w pracy powiedziałam, że pęcherz. Jutro pójdę do lekarza po zwolnienie. Tylko nie wiem co dalej jak tak się slabo będę czuć :baffled:

hej kochane ;)
Ritta - z tą betą i widocznością na usg to ja poszłam do gina i widział kropeczkę przed zrobieniem bety , a zrobiłam ją w 4tc i 3 dniu i wyszła 552 więc nie była na poziomie 1500 ,a już było cosik widać trzy dni wcześniej :tak:

Monarti - nie lekceważ tego ,że masz twardy brzuch jak dolegliwości jelitowe przejdą ,a brzuch nadal będzie twardy to idź do gina lepiej to sprawdzić.

Mizzah - z tego co wiem to są problemy z mięśniami u dzieci ,których matki brały duże ilości nospy i fenoterol to coś mocniejsze niż nospa i podają w szpitalach to na wyciszenie skurczy przedwczesnych ,a jak weźmiesz na początku do 2 na dobę ,a potem już boleści miną i nie będzie potrzeby to mała szansa ,że na dziecku się odbije , jeśli jest mus to się bierze więcej i częściej żeby za wcześnie nie urodzić,a jak jest ok nie ma skurczy itd to nospa nie potrzebna ;)

Czy jak mam nospe max 80 g a zwykła nospa ma 40 g to moge łykac cała czy polowke?....wiem, ze pytam sie o piierdoly ale jestem zielona totalnie w temacie

reklama
Ja biorę całą
Kobietka już brzuch nie jest twardy czuje się jakby powietrze ze mnie zeszło :-)
Na kolację ryż z truskawkamg i bita śmietana a co :-)chociaż apetytu brak to to wcisne:-)

Ostatnia edycja:
Do góry