reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Hej kobitko łapcie fluidki ~~~~~~~~~``````````````````~~~~~~~~~~~~~~~~~````````````````~~~~~~~~~~

Ja nospe brałm całą ciąze i to forte i nieraz 2 lub na dzien.
Teraz tez sie ratuje nospą

AMELIE TY CHOLERO GDZIES BYŁA????

hej, prosze mnie przepisac na 3 marca bo @ wczoraj przyszla. Mialam tak mocne skurcze ze 2 no spa musialam wziac. Biustonosza do pracy nawet nie ubralam. Zle sie czuje.

reklama
Ada trzymam kciuki, następnym razem MUSI się udać.

Mam pytanie do dziewczyn zaciążonych czy chodzicie do pracy? ja troszkę za symulowałam zapalenie pęcherze i do piątku nie idę....ale co później nie wiem. Najgorsze te osłabienie i zawroty głowy o bolącym napuchniętym baloniku nie wspomnę :-p Dobrze, że jest te forum, nawet nie wiecie jaką ulgę przynosi mi pisanie z Wami, dobrze mieć poczucie, że nie jest się samej...i zawsze ktoś może doradzić. Ja niestety należę do osób mocno przewrażliwionych wiem, że to błąd, ale tyle sie nasłuchałam, że teraz wszystkiego się boję :/ To wszystko jest dla mnie zupełnie nowe, i boję się czy np. moje objawy są normalne. Tym bardziej, że lekarz powiedział mi wprost, że jak do 12 tygodnia dam radę to będzie już dobrze :sad: Może dlatego tak histeryzuję...

Do góry