reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

ja uciekam się zdrzemnąc chwilkę bo ostatnio ciągle śpiąca chodze a dziś od 5 nie spałam już

miłego dnia dziewczyny:*

reklama
Super wszystkie szczęśliwe manuski:-)
Ja też biegan do wc bo ciągle czuje że coś dla mnie leci:-) musiałam się chwilę położyć bo zasypian i brzuch czasem zakuje:-)

Domka12 super beta, gratuluję!
To teraz ja już NICZEGO nie rozumiem, ty Domka12 jest w 4 tygodniu ciązy i mialaś ponad 1300 a ja w 5 i 129 ? :szok: Coś jest nie tak

A kiedy ostatni okres? Może owulacja była późno i nie jest to pełny 5 tydz w którym dc robiłas bete bo widzę że Domka w 17 d po owulacji ? Zgadza się?

Ostatni okres mialam (spozniony, bo zawsze mam regularnie, ale bylam chora) 31 grudnia 2013

Możesz nie być a mierzyłap temp wiesz mniej więcej kiedy była owulacja? Najpewniej lekarz ci określi wiek ciąży :-)

reklama
Do góry