reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kas ja tez widzę kochana!!! :*

Mizzah Gratki :***

A ja Wam sie pochwalę.
Będziemy mieli syna. :) mój jest bardzo dumny z tego że w przyszłości starszy brat bedzie bronił siostry (bo zamierzenie mamy takie aby była córcia) :) ale w życiu rożnie bywa. :)

Mizzah wypluj to słowo lepiej ;-);-) bo siostra ma bliźniaki i bardzo się boimy mnogiej ciąży właśnie ..

Pluć nie mogę bo męża opluję, ale ja jak coś powiem to często się sprawdza :-p Mówię Ci, że lada moment ty też będziesz mieć II kreski.

Domka i Mizzah gratki ciesze sie ze wszystko ok:tak:
ja juz sie nie moge doczekac tej wizyty w przyszlym tygodniu..aczkolwiek troche sie boje
Kasia nie ma sie co bac...dacie rade a przynajmniej nie bede sama;-)

Ostatnia edycja:
Jak na razie co zjem to oddaje Panu kibelkowi :zawstydzona/y:
W pierwszej ciazy nie mialam takich atrakcji

reklama
Gratuluję Dziewczyny. Ciągle Was podglądam i kibicuję.

@ się rozkręciła, może to i dobrze...
Mój za 1,5 tygodnia ma badania na jakość spermy. Nawet w następnym cyklu się nie załapiemy. Pech mnie nie opuszcza.

Do góry