reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie , u mnie dziś słonecznie i pogodnie jeszcze .
Aschlee - no to czekamy do poniedziałku , jak tam brzuszek rośnie już widać co nie co ?

Słuchajta jak to moja babka mówi ;D
Idę listę zaktualizować bo nam zdezaktualizowała .
Fuma Foch - chyba pisałaś o @ podawałaś może termin kolejnej @ ? jeśli tak to powtórz proszę bo chyba przeoczyłam cosik.

Ciężaróweczki jeśli ,któraś nie chce być przepisana to proszę o info ,czekam do południa i przepisuję te ,które sprzeciwu nie zgłoszą ;)

Ada - lasagne się udało ;) makaron ugotowałam jak radziłaś i na wierzch dałam sosik to się ładnie rozpłynęły i było pycha , mam jeszcze kawałeczek z wczoraj to wciągnę na śniadanko ;)

Wstawiam fotkę bąbelka i przesyłam fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dziewczyny, mam pytanko czy jedzenie indyjskie w ciąży jest dozwolone? Pytam bo mam potworna ochotę :p

reklama
kobietka22 no wlasnie nie wiem cos za szybko sie rozrastam mam wrazenie czuje jakbym tam miala calkiem spory balonik...za chwile ide do szkoly i.....dzis zamowilam spodnie ciazowe bo w moje sie nie dopinam a wstyd chodzic z odpietym guzikiem:-D W pierwszej ciazy dlugo nic nie bylo widac a teraz :szok:
Ja dopiero teraz siadlam na kompa bo tak mnie muli od rana ze szok.Caly dzien w lozku albo kibelku....a teraz mnie naszedl smak na......golonke z musztarda ale sobie na razie odmawiam ile sie da bo jakbym jadla to na co mam chcice to pod koniec chyba by mnie turlali na wizyty :-D:-D;-)
Mizzah hmm ciezko stwierdzic lepiej samemu sobie cos przygotowac z kuchni indyjsiej bo cholera wie czy swieze skladniki dodaja...ale duzo przepisow jest i mozna je samemu zrobic:tak:
kobietka jaki ten Twoj Babelek juz duzy:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry