reklama
K
kobietka22
Gość
Witajcie , u mnie dziś słonecznie i pogodnie jeszcze .
Aschlee - no to czekamy do poniedziałku , jak tam brzuszek rośnie już widać co nie co ?
Słuchajta jak to moja babka mówi ;D
Idę listę zaktualizować bo nam zdezaktualizowała .
Fuma Foch - chyba pisałaś o @ podawałaś może termin kolejnej @ ? jeśli tak to powtórz proszę bo chyba przeoczyłam cosik.
Ciężaróweczki jeśli ,któraś nie chce być przepisana to proszę o info ,czekam do południa i przepisuję te ,które sprzeciwu nie zgłoszą
Ada - lasagne się udało
makaron ugotowałam jak radziłaś i na wierzch dałam sosik to się ładnie rozpłynęły i było pycha , mam jeszcze kawałeczek z wczoraj to wciągnę na śniadanko 
Wstawiam fotkę bąbelka i przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aschlee - no to czekamy do poniedziałku , jak tam brzuszek rośnie już widać co nie co ?
Słuchajta jak to moja babka mówi ;D
Idę listę zaktualizować bo nam zdezaktualizowała .
Fuma Foch - chyba pisałaś o @ podawałaś może termin kolejnej @ ? jeśli tak to powtórz proszę bo chyba przeoczyłam cosik.
Ciężaróweczki jeśli ,któraś nie chce być przepisana to proszę o info ,czekam do południa i przepisuję te ,które sprzeciwu nie zgłoszą
Ada - lasagne się udało
Wstawiam fotkę bąbelka i przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
K
kobietka22
Gość
Kobietka smacznego.
Jak sie czujesz?
Dzięki
Czuję się dobrze , nie mam już mdłości, raczej sporadycznie coś nie podejdzie ...Czasem brzuszek i w krzyżu pobolewa ,ale ja tak mam od początku więc się nie martwię widać taka moja uroda
reklama
kobietka22 no wlasnie nie wiem cos za szybko sie rozrastam mam wrazenie czuje jakbym tam miala calkiem spory balonik...za chwile ide do szkoly i.....dzis zamowilam spodnie ciazowe bo w moje sie nie dopinam a wstyd chodzic z odpietym guzikiem
W pierwszej ciazy dlugo nic nie bylo widac a teraz 
Ja dopiero teraz siadlam na kompa bo tak mnie muli od rana ze szok.Caly dzien w lozku albo kibelku....a teraz mnie naszedl smak na......golonke z musztarda ale sobie na razie odmawiam ile sie da bo jakbym jadla to na co mam chcice to pod koniec chyba by mnie turlali na wizyty
;-)
Mizzah hmm ciezko stwierdzic lepiej samemu sobie cos przygotowac z kuchni indyjsiej bo cholera wie czy swieze skladniki dodaja...ale duzo przepisow jest i mozna je samemu zrobic
kobietka jaki ten Twoj Babelek juz duzy
W pierwszej ciazy dlugo nic nie bylo widac a teraz 
Ja dopiero teraz siadlam na kompa bo tak mnie muli od rana ze szok.Caly dzien w lozku albo kibelku....a teraz mnie naszedl smak na......golonke z musztarda ale sobie na razie odmawiam ile sie da bo jakbym jadla to na co mam chcice to pod koniec chyba by mnie turlali na wizyty

;-)Mizzah hmm ciezko stwierdzic lepiej samemu sobie cos przygotowac z kuchni indyjsiej bo cholera wie czy swieze skladniki dodaja...ale duzo przepisow jest i mozna je samemu zrobic

kobietka jaki ten Twoj Babelek juz duzy

Ostatnia edycja: