reklama
K
kobietka22
Gość
Dziewczynki czy mogę już ciężaróweczki przepisać na liście?
Wiecie co Ci ginowie nieraz się wcale nie spieszą z kartami mi wpisał pierwszą wizytę ten z nfz w 11tc ,a żonie kuzyna założył dopiero w 12tc też na nfz ,a mój prywatny już w 5tc założył mi
Ada - uszka do góry skąd wiesz ,że sama zostaniesz ,a może to właśnie Twój cykl ;D są jeszcze inne staraczki
Chyba ,że się pochowały gdzieś????
Ja byłam wczoraj u gina , wszystko ok z dzidzią , szyjka była dokładnie zbadana bo wyglądało jakby się wody sączyły ,ale to zapalenie i pęcherz się zebrały i zaczęły mieszać
dzidzia ma prawie 10cm i się wierciła ,ale najpierw nam pomachała
Wiecie co Ci ginowie nieraz się wcale nie spieszą z kartami mi wpisał pierwszą wizytę ten z nfz w 11tc ,a żonie kuzyna założył dopiero w 12tc też na nfz ,a mój prywatny już w 5tc założył mi
Ada - uszka do góry skąd wiesz ,że sama zostaniesz ,a może to właśnie Twój cykl ;D są jeszcze inne staraczki
Ja byłam wczoraj u gina , wszystko ok z dzidzią , szyjka była dokładnie zbadana bo wyglądało jakby się wody sączyły ,ale to zapalenie i pęcherz się zebrały i zaczęły mieszać
kobietka22 to super ze wszystko w porzadku...ale ten Twoj suwaczek szybko sie przesuwa;-)
A co tutaj sie tak ostatnio cichutko zrobilo?
A co tutaj sie tak ostatnio cichutko zrobilo?
Cicho bo byłam w pracy, a tam nie mam dostępu niestety do BB;-)
Z Adą i ja jestem
już niekoniecznie staranka od jesieni 2013 hehe ale spoko ;-)
Co robicie w walentynki?? my idziemy do kina i na jakiś obiadek
z młodą oczywiście, bo twierdzi, ze to też jej swięto, bo ją kochamy a ona nas hheheh i chce oczywiście prezent

Z Adą i ja jestem
już niekoniecznie staranka od jesieni 2013 hehe ale spoko ;-)Co robicie w walentynki?? my idziemy do kina i na jakiś obiadek
z młodą oczywiście, bo twierdzi, ze to też jej swięto, bo ją kochamy a ona nas hheheh i chce oczywiście prezent

hmm my nie mamy rzadnych planow pewno jakis fajowy wieczorek sobie zrobimy jak mloda pojdzie juz spac moze jakis film potem ;-) mielismy isc do kina ale to dopiero w sobote bo w kinie bajke fajna mamy i cora chce isc;-)
K
kobietka22
Gość
Aschlee - jak tam po wizycie ?Masz foty?
Ja dziś robię sałatkę bo mnie naszło i lasagne po raz pierwszy będę robiła na kolację
My w walentynki spędzimy wieczór przed tv i może coś upichcę dobrego ,a z prezentów chyba zrezygnujemy
Ja dziś robię sałatkę bo mnie naszło i lasagne po raz pierwszy będę robiła na kolację
My w walentynki spędzimy wieczór przed tv i może coś upichcę dobrego ,a z prezentów chyba zrezygnujemy
Tak, czekam na kolejny cykl. Teraz byłam chora, brałam antybiotyk. Mam też leki na serce, w piatek mam ukg i zobaczymy. Jak będzie ok, to kolejny cykl 18 luty myślę, że szybko @ przyjdzie
Choć mąż coś mówi o 6 letniej różnicy wieku... dla mnie obojętnie;-)

Choć mąż coś mówi o 6 letniej różnicy wieku... dla mnie obojętnie;-)reklama