reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Buu to nie fajnie - nie zazdroszczę Ada :-(

Mnie mdłości dopadły a już się rano męczyłam że mnie omijają i coś jest nie tak

reklama
Dziewczynki czy mogę już ciężaróweczki przepisać na liście?

Wiecie co Ci ginowie nieraz się wcale nie spieszą z kartami mi wpisał pierwszą wizytę ten z nfz w 11tc ,a żonie kuzyna założył dopiero w 12tc też na nfz ,a mój prywatny już w 5tc założył mi ;)

Ada - uszka do góry skąd wiesz ,że sama zostaniesz ,a może to właśnie Twój cykl ;D są jeszcze inne staraczki ;)Chyba ,że się pochowały gdzieś????

Ja byłam wczoraj u gina , wszystko ok z dzidzią , szyjka była dokładnie zbadana bo wyglądało jakby się wody sączyły ,ale to zapalenie i pęcherz się zebrały i zaczęły mieszać;)dzidzia ma prawie 10cm i się wierciła ,ale najpierw nam pomachała;)

Cicho bo byłam w pracy, a tam nie mam dostępu niestety do BB;-)

Z Adą i ja jestem:tak: już niekoniecznie staranka od jesieni 2013 hehe ale spoko ;-)

Co robicie w walentynki?? my idziemy do kina i na jakiś obiadek:tak: z młodą oczywiście, bo twierdzi, ze to też jej swięto, bo ją kochamy a ona nas hheheh i chce oczywiście prezent:-D:-D

hmm my nie mamy rzadnych planow pewno jakis fajowy wieczorek sobie zrobimy jak mloda pojdzie juz spac moze jakis film potem ;-) mielismy isc do kina ale to dopiero w sobote bo w kinie bajke fajna mamy i cora chce isc;-)

Aschlee - jak tam po wizycie ?Masz foty?

Ja dziś robię sałatkę bo mnie naszło i lasagne po raz pierwszy będę robiła na kolację ;)

My w walentynki spędzimy wieczór przed tv i może coś upichcę dobrego ,a z prezentów chyba zrezygnujemy ;)

Kasia też czekasz na kolejny cykl?
Kobietka jak robisz lasagne to wrzuć każdy płat makaronu na sito na 1 minutę do wrzącej wody. Nie będzie wtedy twarda :-) ja 3 razy robiłam lasagne. człowiek się uczy na błędach :tak:

Tak, czekam na kolejny cykl. Teraz byłam chora, brałam antybiotyk. Mam też leki na serce, w piatek mam ukg i zobaczymy. Jak będzie ok, to kolejny cykl 18 luty myślę, że szybko @ przyjdzie:tak::tak: Choć mąż coś mówi o 6 letniej różnicy wieku... dla mnie obojętnie;-)

reklama
Kasia mi się dopiero @ skończyła. Kolejną mam na 03.03.2014 ale może przyjść wcześniej lub później. Mam bardzo nieregularną :sorry2: P jeszcze się czyści po tabletkach na nadciśnienie.

Do góry