reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania od jesieni 2013

Zamówiłam i zjadlam, staram sie zdrowo odżywiać, ale nie ma co wariować....mmmmm jakie to dobre bylo :-)

Aschlee25 jak tam buchol? I jego mieszkaniec :)?

reklama
Mizzah a no rosnie i zachcianki ma roznorakie...np wczoraj na kolacje jadlam salatke rybna ( rybka w oleju,ogorek kiszony,cebulka) z dzemem truskawkowym.Ale wiecie co...jest jeden minus na zapach pieczywa laduje w kibelku...i obojetne czy chleb czy bulki. Staram sie tez zdrowo odzywiac ale wiecznie w dklepie ciagnie mnie w strone zupki chinskiej:-D ale coz moj nie pozwala
a jak tam u Ciebie dopinasz sie w swoje rzeczy czy tez juz zmiana?

ja to jeszcze kochana sie dopinam, ale mam wzdęcia. aczkolwiek nie ukrywam jest sporo ciasniej niz bylo wczesniej....na razie nie mam wymiotow, tylko czasem mnie cos szczypie w przelyku

Przepraszam jeśli absurdalne pytanie zadam ,ale no czarną dziurę mam w głowie .. chodzi o KaS czy ona zafasolkowała bo ja mam sklerozę świta mi ,że tak ,ale pewności nie mam i wolę zapytać ;)

Ja mam ciążówki już zakupione i mi w nich wygodnie bardzo , w inne spodnie też jeszcze wejdę ,ale mnie gniotą jak siedzę .

siedze wlasnie u fryzjera z farba na glowie. Pozniej regulacja brwi w domu. Wesolo w tym salonie. Przyszlo malzenstwo z dwojka dzieci.

A ja już po wizycie, byłam wczoraj. Wyniki bardzo dobre, wszystko w porządku, a od kwietnia możemy zacząc starania, tak się cieszę
Invision-Board-France-163.gif

reklama
Do góry