reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

inis kochana trzymam mocno kciuki zeby te badania powychodzily ok i zebys zaraz po tym jak najszybciej zobaczyla dwie kreseczki:tak: Jak chodzi o objawy to jest ich cala masa zmiennosc humorow, jestem w stanie przyczepic sie o byle co a za chwile plakac ze sie zdenerwowalam o to byle co po czym za chwile wraca mi normalny humor ale ucze sie to opanowywac:-D;-)
ciagle chce mi sie siku w nocy wstaje minimum dwa razy w ciagu dnia latam co dwie godziny, co teoche jestem glodna, po owocach mam taka zgage ze nie wiem co mam robic. I jeszcze smaki np na kanapki z jajkiem na twardo i nutella.Pychotka:tak:
anastazi ja serio o tym nie pisalam??? mialam wrazenie ze zaraz po tescie pisalam:eek: ale w sumie skleroze tez mam wiec moze cos mi sie pochrzanilo...moze mialam napisac a nie napisalam:szok::szok:

Jakby nie bylo to dziekuje Wam kochane za mile slowa.Na pewno po wizycie zaraz dam znac co i jak i mam nadzieje ze bede mogla wstawic foteczki:tak:

reklama
hej kobietki .
Ja po weekendzie chyba coś załapałam bo gdzie się nie ruszyliśmy tam dzieciaczki chore , i dziś gardło mnie boli , kaszel mam , głowa boli , kicham idę do rodzinnego może coś zaradzi , oby gorączka się nie przyplątała bo do zmysłów odejdę jak mnie rozłoży ;/ miałam styczność z dziećmi chorymi , na gardło , oskrzela i kaszel i wszystkie z gorączką , teraz nigdzie się nie ruszam dopuki sezon chorobowy się nie skończy.

Aschlee - czekam na wieści i relację z fotami ;D

Dziewczynki jeśli chodzi o listę to doczytałam ...
nadzieja! - przepisałam Cię.
Jeśli są jeszcze chętne do aktualizacji to proszę o info na pw tam na pewno nie przeoczę ;)

idę pojeść rosołku bo zgłodniałam ,jak mam apetyt to może zdrówko moje wyjdzie na prostą ;)

Aschlee25 gratulacje

Ja widziałam w walentynki swoje maleństwo ma juz 6mm:) śliczny mały groszek
7 marca idę na kolejną wizytę

Dziewczyny idę na całość otwieram własną działaność i staram się o dotacje jak nie dostanę to i tak zakładam

Kas - super że z fasolka ok :p bardzo się cieszę:-) dbaj o siebie kochana :-)
Domka super !!! Byle od wizyty do wizyty :-)

reklama
Dziewczyny dostalyscie od ginki na pierwszej wizyvie jakies skierowania na badania. Ja sie zdziwilam ze nic mi nie dala tylko kazala przyjsc za trzy tygodnie i wtedy zalozy karte ciazy. A w sumie mi 5 tydzienlecie juz a u niej bede w 8.

Mi sie wydawalo ze powinna zlecic badania. A tylko kwas kazala mi brac i prenatal uro care przez calo ciaze na moje czeste zapalenia pecherza

Do góry