inis kochana trzymam mocno kciuki zeby te badania powychodzily ok i zebys zaraz po tym jak najszybciej zobaczyla dwie kreseczki
Jak chodzi o objawy to jest ich cala masa zmiennosc humorow, jestem w stanie przyczepic sie o byle co a za chwile plakac ze sie zdenerwowalam o to byle co po czym za chwile wraca mi normalny humor ale ucze sie to opanowywac
;-)
ciagle chce mi sie siku w nocy wstaje minimum dwa razy w ciagu dnia latam co dwie godziny, co teoche jestem glodna, po owocach mam taka zgage ze nie wiem co mam robic. I jeszcze smaki np na kanapki z jajkiem na twardo i nutella.Pychotka
anastazi ja serio o tym nie pisalam??? mialam wrazenie ze zaraz po tescie pisalam
ale w sumie skleroze tez mam wiec moze cos mi sie pochrzanilo...moze mialam napisac a nie napisalam

Jakby nie bylo to dziekuje Wam kochane za mile slowa.Na pewno po wizycie zaraz dam znac co i jak i mam nadzieje ze bede mogla wstawic foteczki
Jak chodzi o objawy to jest ich cala masa zmiennosc humorow, jestem w stanie przyczepic sie o byle co a za chwile plakac ze sie zdenerwowalam o to byle co po czym za chwile wraca mi normalny humor ale ucze sie to opanowywac
;-)ciagle chce mi sie siku w nocy wstaje minimum dwa razy w ciagu dnia latam co dwie godziny, co teoche jestem glodna, po owocach mam taka zgage ze nie wiem co mam robic. I jeszcze smaki np na kanapki z jajkiem na twardo i nutella.Pychotka

anastazi ja serio o tym nie pisalam??? mialam wrazenie ze zaraz po tescie pisalam
ale w sumie skleroze tez mam wiec moze cos mi sie pochrzanilo...moze mialam napisac a nie napisalam

Jakby nie bylo to dziekuje Wam kochane za mile slowa.Na pewno po wizycie zaraz dam znac co i jak i mam nadzieje ze bede mogla wstawic foteczki

&&&& za wizytę.