reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Niestety wesoło nie jest :-( strasznie się na to patrzy :-( mam 15-20 minut do granicy autem

Musiałam kupić nowa płytę gazową bo ze starej gaz się ulatniał i znowu auto w naprawie gr
Jutro wizyta może wreszcie zobaczę moje słoneczko:-)

reklama
Myszencja gratulacje, super.
Monarti trzymam kciuki za wizytę
A ja się nie mogę doczekac staranek, ja to jednak do tych niecierpliwych należę.

dzien dobry.
Mona trzymam kciuki za wizyte zebys zobaczyla Fasolke:)
Paula :*
Kasia mi tabletki koncza sie w nastepnym tygodniu ale mam jeszcze wizyte u neurologa i gastroskopie.

Hej kochane jest fasolka i wszystko jest tak jak być powinno serduszka nie widziałam bo słaby sprzęt ledwo można było zarodka się dopatrzeć :-)

Mona super :) kiedy nastepna wizyta?
Wyniki P lepsze.
Troche dziwnie to wyglada, mielismy sie starac od jesieni 2013 a ciagle cos sie dzieje :/ znowu te zawroty glowy ;(

Mona czas szybko zleci :)
Faceta mi zamienili :D dziwnie sie zachowuje.
Dzis mam dni plodne, szkoda ze nie mozemy sie jeszcze starac. Chyba @ przyjdzie pozniej.

reklama
Ada cieszę się że wyniki znacznie lepsze czyli czas do starań wkrótce nadejdzie :-) jestem z wami duchem i trzymam mocno kciuki:-)

Padam na twarz ledwo żyje tylko spać i odpoczywać mi się marzy :p

Do góry