reklama
Kasia długo bo to już 36 dc. Może dlatego, że @ nie przychodzi, ja się nakręcam i podświadomie organizm hamuje ją jeszcze bardziej. Różne myśli przychodzą mi do głowy.
Po niedzieli idę zbadać tarczycę, bo czytałam ostatnio, że jak w rodzinie występują przypadki problemów z tarczycą to należy się zbadać.
Po niedzieli idę zbadać tarczycę, bo czytałam ostatnio, że jak w rodzinie występują przypadki problemów z tarczycą to należy się zbadać.
Wreszcie w domu 
Kajuta mi gin kiedys powiedzial ze w ciagu roku jest pare dluzszych cykli. Staraj sie o tym nie myslec, wyluzuj
nie pamietam, ktora sie pytala o gastrologa. Blizej Dabrowy Gorniczej jest Gastro- med w Katowicach. Ja troche namieszalam bo zamiast do gastrologa to od razu poprosilam o skierowanie na gastroskopie. Gastroskopie bede miec robiona w Zabrzu. Kupilam dodatkowo test domowy na helicobacterie pyroli. Test kosztowal 20 zl. Moze troche sie uspokoje.
Kajuta mi gin kiedys powiedzial ze w ciagu roku jest pare dluzszych cykli. Staraj sie o tym nie myslec, wyluzuj
nie pamietam, ktora sie pytala o gastrologa. Blizej Dabrowy Gorniczej jest Gastro- med w Katowicach. Ja troche namieszalam bo zamiast do gastrologa to od razu poprosilam o skierowanie na gastroskopie. Gastroskopie bede miec robiona w Zabrzu. Kupilam dodatkowo test domowy na helicobacterie pyroli. Test kosztowal 20 zl. Moze troche sie uspokoje.
Wreszcie w domu
Ja sięp ytałam
Ja sięp ytałamDzęki za odpoweidź ... już zapisałam się do poradni przy szpitalu takze zoaczymy
to w aptece można takie testy zdobyć ?? wow
)
Można nawet w drogeriach, widziałam w Naturze ostatnio
Bellaa
Fanka BB :)
KasiaJ wiem ja mam to samo, na kwiecień pozwoliła ginekolog, nawet pytałam moja pania endokrynolog, a ona mi powiedziała żebym nie trzymała się tak kurczowo tych 3 miesięcy, prawda jest taka, że jak jest @ i jest normalna wszystko wróciło do normy a organizm jak będzie gotowy to ciąża będzie, także mam sie nie martwic i w kwietniu spokojnie się starac, jeszcze nie wiem kiedy dostanę kolejną @ ale dni płodne raczej w pierwszym tygodniu kwietnia
a to już za 3 tygodnie
super, super, super. Strach jest
a to już za 3 tygodnie
super, super, super. Strach jest
No i przyszła @. Swoją drogą zajęło jej to równiutko 14 dni od dość późnej owulacji, więc chyba nie mam się co martwić.
W tym cyklu zaczynam brać wiesiołka, do tego testy owulacyjne i postaramy się kochać z M co dwa dni. Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)Wierzę, że tym razem się uda.
Trzymajcie mocno kciuki :-)
W tym cyklu zaczynam brać wiesiołka, do tego testy owulacyjne i postaramy się kochać z M co dwa dni. Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)Wierzę, że tym razem się uda.
Trzymajcie mocno kciuki :-)reklama
Hej Kochane łapcie fluidki&&&&&
Jutro mam wizyte;-) wkoncu;-)
Bede wiedziała jak badania bo robiłam na WR,Toxo,HIV,i chyba HCV. Zrobi mi cytologie i da skierowanie na USG wkoncu;-)
Dziewczeta mam do oddania 8 testów ou;-) jak by któras chciałą to piszcie to ja chetnie wysle bo nie mam komu przekazac
Jutro mam wizyte;-) wkoncu;-)
Bede wiedziała jak badania bo robiłam na WR,Toxo,HIV,i chyba HCV. Zrobi mi cytologie i da skierowanie na USG wkoncu;-)
Dziewczeta mam do oddania 8 testów ou;-) jak by któras chciałą to piszcie to ja chetnie wysle bo nie mam komu przekazac