reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kasia długo bo to już 36 dc. Może dlatego, że @ nie przychodzi, ja się nakręcam i podświadomie organizm hamuje ją jeszcze bardziej. Różne myśli przychodzą mi do głowy.
Po niedzieli idę zbadać tarczycę, bo czytałam ostatnio, że jak w rodzinie występują przypadki problemów z tarczycą to należy się zbadać.

Wreszcie w domu :)
Kajuta mi gin kiedys powiedzial ze w ciagu roku jest pare dluzszych cykli. Staraj sie o tym nie myslec, wyluzuj ;)

nie pamietam, ktora sie pytala o gastrologa. Blizej Dabrowy Gorniczej jest Gastro- med w Katowicach. Ja troche namieszalam bo zamiast do gastrologa to od razu poprosilam o skierowanie na gastroskopie. Gastroskopie bede miec robiona w Zabrzu. Kupilam dodatkowo test domowy na helicobacterie pyroli. Test kosztowal 20 zl. Moze troche sie uspokoje.

Wreszcie w domu :)
Kajuta mi gin kiedys powiedzial ze w ciagu roku jest pare dluzszych cykli. Staraj sie o tym nie myslec, wyluzuj ;)

nie pamietam, ktora sie pytala o gastrologa. Blizej Dabrowy Gorniczej jest Gastro- med w Katowicach. Ja troche namieszalam bo zamiast do gastrologa to od razu poprosilam o skierowanie na gastroskopie. Gastroskopie bede miec robiona w Zabrzu. Kupilam dodatkowo test domowy na helicobacterie pyroli. Test kosztowal 20 zl. Moze troche sie uspokoje.

Ja sięp ytałam :) Dzęki za odpoweidź ... już zapisałam się do poradni przy szpitalu takze zoaczymy :) to w aptece można takie testy zdobyć ?? wow :))

KasiaJ wiem ja mam to samo, na kwiecień pozwoliła ginekolog, nawet pytałam moja pania endokrynolog, a ona mi powiedziała żebym nie trzymała się tak kurczowo tych 3 miesięcy, prawda jest taka, że jak jest @ i jest normalna wszystko wróciło do normy a organizm jak będzie gotowy to ciąża będzie, także mam sie nie martwic i w kwietniu spokojnie się starac, jeszcze nie wiem kiedy dostanę kolejną @ ale dni płodne raczej w pierwszym tygodniu kwietnia:tak: a to już za 3 tygodnie:szok: super, super, super. Strach jest:tak:

ja kupilam ten test w Rossmanie. Do czasu gastroskopii nie mozemy sie starac. Tak powiedzieli mi w przychodni. Uszy strasznie mnie bola ;( mam cale spuchniete.

No i przyszła @. Swoją drogą zajęło jej to równiutko 14 dni od dość późnej owulacji, więc chyba nie mam się co martwić.
W tym cyklu zaczynam brać wiesiołka, do tego testy owulacyjne i postaramy się kochać z M co dwa dni. Zobaczymy co z tego wyjdzie;-)Wierzę, że tym razem się uda.:tak: Trzymajcie mocno kciuki :-)

reklama
Hej Kochane łapcie fluidki&&&&&

Jutro mam wizyte;-) wkoncu;-)
Bede wiedziała jak badania bo robiłam na WR,Toxo,HIV,i chyba HCV. Zrobi mi cytologie i da skierowanie na USG wkoncu;-)

Dziewczeta mam do oddania 8 testów ou;-) jak by któras chciałą to piszcie to ja chetnie wysle bo nie mam komu przekazac

Do góry