Carla- super, że udało się kupić wózek. Cała wyprawka już skompletowana?
Viga- odnośnie sytacji a aptece- tak to jest ze ciężarne traktuje się bez przywilejów. Mnie w 9 miesiącu nikt nie ustąpił miejsca w autobusie miejskim a jechali nim głównie studenci...
Lotos- witaj i staraj się razem z nami
Aniołek- ja tez korzystam z tej aplikacji i jestem zadowolona. Wszytskoe jasne proste i czytelne
Dorcia- dobrze, że sprawą tej znajomej zajął się ktoś z zewnątrz. Tym, że oskarżają Ciebie o donosicielstwo się nie przejmuj- pewnie kazdego innego sasiada tez. Ja sama mam w sąsiedztwie dziecki 3,4 i 6 lat -rodzeństwo- matka, ojciec, babcia pija a te biegają gdzie ich nogi poniosą.Dzieci są do 22 na dworze, nie mają zabawek, bawią się na parkingu, na chodniku. Nie mamy placu zabaw pod blokiem więc szukają sobie "atrakcji" .Kiedyś będzie tragedia, tydzień temu jedna z dziewczynek wpadła nam prawie pod samochód. Pogadaliśmy z rodzicami o tej sytuacji ostrzegając ze powiadomimy odpowiednie organy, ostatnio jest cisza i ich nie widuje. Z reszta MOPS ich tak podobno stale odwiedza. Uważam, że trzeba reagować.
Samosia- przykro mi z powodu Twoich teściów. Nie przejmuj się nimi. Może już nie pamiętają jak to jest "na dorobku" i pierwsze własne gniazdko cieszy najbardziej.
Tesiak współczuje przeziębienia w ciąży- ratuj się babcinymi sposobami.
Dziewczyny 3mam kciuki. Za miesiąc i ja rozpoczynam starania
Ja dziewczęta nie mam na nic czasu! Kornelia teraz jest coraz bardziej ciekawska. Nie zdążę sprzątnąć a już cos rozsypie, wyrzuci, rozleje., caly czas coś wyciąga, przekłada. Korzystając z ładnej pogody spędzamy sporo czasu nad jeziorem, działce albo placu zabaw. Wszędzie jest fajnie byle nie w domu!