reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Muffi a myślałam że tylko ja mam taki humor dzisiaj...leje deszcz, świeci słonko,leje deszcz i znów świeci....zwariować można !!!

hej
zrobiłam te badanie prl po obciążeniu, wynik ok, ale znowu niski progesteron. dolna granica normy od 1,2 i tyle mam. uprę się na duphaston jak będę u gina.
byłam też się zorientować z tym badaniem hsg,i musze zrobić badanie na chlamydię i crp, okazuje się, ze tydzień się czeka na wyniki :( więc będę wtedy w 11 dc., cz to nie za póżno na hsg?

Dorcia
, nie martw się, ze sąsiedzi gadają, że to ty. ważne, ze jakieś zmiany będą. jak na krótko to tym razem ty na nich naślesz ;)
działaj kochana, jak tempka jest ;) ja też nie jestem jeszcze gotowa poddac się. niektórzy twierdzą, ze to błąd, bo się nakręcam i drążę, zamiast czekać. tylko łatwo mówić, a czas leci ;)

mmm.. widze pyszne burgery z pysznym piwkiem ;)

Samosia teść zachowuje się jakby wam dał kasę i był rozczarowany z zakupu (chyba że dał??? ;) ) na pocieszenie powiem ci, ze mój z kolei zawsze nam w portfel zagląda i komentuje ile wydajemy, ze można to czy tamto kupić taniej. a grosza nam nie dał. sam mieszka w kurniku, więc dziwi się jak ktoś może chcieć urządzać mieszkanie. cieszcie się mieszkankiem, w końcu własne!!! a jemu jak się nie podoba to niech dorzuci parę groszy na remont:tak:

U mnie też paskudna pogoda... brrr.... w pracy myślałam, że zasnę na siedząco, własnie kończymy z moim porzadki jeszcze tylko pranie rozwieszę i fajrant dwa dni laby :) naszło mnie kolejne zmartwienie, 2 mce temu byłam u dentysty wymienić plombe, bo tamta już była strasznie wypłukana i jedzenie mi wchodziło w tego zęba, no i wszystko było pięknie ładnie od kilku dni ząb zrobił się wrażliwy na ciepłe i zimne i jak jem coś twardszego to też mnie boli, odczekam jeszcze kilka dni i chyba czeka mnie kolejna wizyta, niech naprawia co spieprzył, ehhh straszny pech mnie ostatnio prześladuje, non stop pod górkę.
Vinga - Odpoczywaj ile się da...
Lotos - Ja się na tych wszystkich badaniach nie znam, wiec nie pomogę.

Witam Was:)
Vinga - chamy jedne w tej aptece !, a mężowi to by się chłosta przydała za takie zachowanie ;), ja nie wiem co z tymi facetami się dzieje ostatnio , następnym razem zapakuj mu Natana a sama idź poleżeć .
Dorcia - to ładną zapłatę w podzięce od sąsiadki dostałaś:/ , mam nadzieje że kontrola będzie tam częsta .
Samosia - super że macie już mieszkanie :) radość musi być ogromna , a teść ...no cóż , przy najbliższej okazji kupiłabym mu bilet do muzeum żeby mógł sobie godzinami zwiedzać i oglądać .Macie już pomysł jak je urządzicie ?
Muffi - burgery są maga! i ten desperados w tle :) , a jak tam Twój dentysta? poczyniłaś już pierwsze kroki??
Tesiak - zdrówka , oby do wyjazdu przeszło ! W końcu nie kupiliśmy żadnego fotelika :(
Wasila - :) moja też wiecznie coś wyciąga , wysypuje ..a ja tylko chodzę za nią i zbieram i tak w kółko :)
Aga85 - witaj , najlepiej zrób bete , a nudności również miałam cały dzień a i w nocy czasem się zdarzyły ..
Lotos - niski progesteron miała z tego co pamiętam Fuma , może napisze o co w tym chodzi
Aniołek - wiesz ja mam parę plomb i zawsze były jakiś czas wrażliwe , musiałam uważać by czegoś nie ugryźć zbyt mocno bo wtedy nie było przyjemnie :/ z jedną z rok się tak męczyłam ale na szczęście przeszło wszystko

reklama
Tesiak nic dalej nie mamy ale dzięki piękne za link , napewno się tam udamy , nie wiem czy teraz, chcieliśmy najpierw w stronę gór, ale tak szybko przeglądnęlam te linki co dałaś i mnie kuszą :) Dochodź do zdrowia szybko i te mdłości niech już odejdą
Samosia wiem o czym piszesz, moi teściowie też tacy hmmm jakby nei cieszyli się naszym szczęściem, a najbardziej by chcieli przed ludźmi pokazać np że to oni nam pomagają np finansowo, na co ja się nigdy nie zgodzę. Teraz już z nimi się układa ale w dniu ślubu potrafili mnie do łez doprowadzić :(
Aniołek a ty to masz pecha jak nie auto do serwisu to telefon , zawsze jakaś usterka
Wasila ty mnie nie strasz , bo moja z tym diabelskim spojrzeniem już jest ciekawa wszystkiego, kazdej szuflady, szafki, no a nie pozwól jej! to będzie drapać, szczypać! nei ustępuje jej ale temperament to ona ma. I też staram się z nią być na zewnątrz ile się da, bo tam jest spokój
Vinga luteinę się bierze chyba przez pierwszy trymestr, znam twój strach , sama to przechodziłam, ale wszystko będzie dobrze,
aga_85 witaj i oby @ już nie przyszła!
Muffi dla mnie pogoda fajna:) nie lubię upałów :) z tym że deszcze to też lipa bo się siedzi w domu
dziewczyny ja piszę szybko bo już grzmi i nie napisałam wszystkiego co chciałam, mam nadzieję żę burza przejdzie obok

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry