reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vinga89 – współczuję wymiotów i podziwiam. Ja chciałam małą różnicę wieku między dziećmi, ale taka jaką Ty będziesz miała to jednak za mała dla mnie ;)
Dorcia – dzięki za kciuki:)
Amelia :)
Ianka – dzięki :)
Co do łózeczka i laptopa to rzeczywiście macie dobrze :) Moich dwóch mężczyzn wprawdzie wyszło z domu i ich nie ma, ale to dlatego, że robimy małą imprezę i trzeba posprzątać i jedzonka narobić. Teraz zrobiłam sobie przerwę.
U mnie 29 dc, okresu nie widać, kreseczka dziś ciemniejsza.

reklama
aga, skoro krecha ciemniejsza to chyba już jasne że w ciąży jesteś ;) gratulacje :)

eh zbieram się na wypad do miasta, z małym na odczulanie :/
z chęcią bym w domku została

Hejka, my wczoraj wieczorem wybyliśmy do znajomych, a dzisiaj rano pojechaliśmy odwiedzić A babcię do ośrodka, teraz wróciliśmy, rosołek się gotuje, a po południu ma wpaść Brat z rodzinką.

Dorcia, jak tam samopoczucie? przeziębienie przeszło?? Jak starania? Ja mam dzisiaj 18 dc, od 3 dni kłują mnie jajniki, dzisiaj dominuje lewy i tak się zastanawiam czy przypadkiem to nie owulacja, tylko że zero śluzu ;/, teraz to juz tylko czekanie pozostało, pogoda okropna, co prawda już dzisiaj nie pada ale jest chłodny wiatr.
Miłego popołudnia.

No tak naskrobałam meeega dużo i mi zeżarło :wściekła/y:

Aniołek ja mam 16 dc (chyba) śluz mam płodny z pasmami kremowego. Ból prawego jajnika (pachwina),test owulacyjny meeega pozytywny.
Więc ja już sama nie wiem...miałam owulkę, mam dzisiaj czy będę mieć jutro ???
Koszmar...ile to my się omyślimy !!!

A żeby nie było nudno to przyplątał mi się "syndrom miesiąca miodowego" i booooli :wściekła/y::-(:wściekła/y:
Pogoda dzisiaj taka sobie...niby ładnie a wieje jak w kieleckim !!!

MIŁEJ NIEDZIELI !!!

Hej laseczki gdzie jesteście ?????
Ojjj chyba ciepły weekend miałyście...bo cisza na forum !!!

Fuma co u Ciebie...dawno się nie odzywałaś !!!!!!! ???????????

Za nas wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carla, Vinga, Tesiak jak samopoczucie ciężaróweczki Wy moje....może wrzucicie fociaki brzusiów na "staraczki.." ????

Dorcia, czuję się dość kiepsko :( kaszel mnie męczy - został jeszcze po chorobie. mam wieczorne ataki, aż brzuch mnie boli. chyba pora się przejść do lekarza :/ aktualnego zdjęcia brzuchacza nie mam, jutro pstryknę fotkę i wstawię ;)
my dziś dzień spacerowy mieliśmy, P wreszcie cały dzień nam poświęcił, ehh rodzinnie tak na reszcie ;)
Dorciu kochana, szaleje ci coś ta tempka. jak nie wiesz czy to owu to zbadaj czy szyjka otwarta jest, to powinno wszystko wyjaśnić ;)
właśnie Fuma Fuma! czy ty nie czekałaś na @? a raczej żeby nie przyszła? dobrze pamiętam?

Helołł

Dorcia to pewnie owulka będzie jutro bo testy są pozytywne w przeddzien owulacji. 3mam kciuki!!!! PS. Co to jest syndrom miesiąca miodowego??

Vinga to do lekarza marsz !!!

Fuma halo halo ???

A ja z M. wczoraj cały dzień na powietrzu na grillu ;) Dziś to samo ze znajomymi ;) I teraz odpoczynekkkkkkk ;] I też dziwna pogoda: wczoraj chmury i wiało a dziś ładnie ;]

Pozdrawiam!!!

reklama
Muffi "syndrom miesiąca miodowego" to coś paskudnego co obudziło mnie o 4 rano !!!Musiałam sobie zrobić nasiadówkę z rumianku-łyknąć no-spę i żurawinkę i liczę że mnie popuści...na razie jeszcze trzyma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano oddam siuśki do badania...może to nie syndrom a coś gorszego ???

Vinga nie umiem szyjki "badać" :no: niestety !!!
Temperatura znowu będzie zaburzona bo wstałam po 3 godzinie i nasiadówkę robiłam...szkoda gadać !!! Aha i miałam krew...ale to chyba z cewki moczowej...taką odrobinkę miałam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry