reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
piszę dalej póki się da :)
Dorcia a zdrowie dziecka najważniejsze,więc dobrze że ktoś zadzwonił, przykre że ktoś coś o tobie może myśleć źle, ale ludzie już tacy są wolą podejrzewać, oskarżać zamiast wyjaśnić sprawę
Aniołek edytuję. jak nie auto czy telefon to ząb! faktycznie złośliwość rzeczy martwych
lotos ja także nie pomoge :( liczymy na fumę :)
vinga zapomniałam o tej aptece skomentować , ja sama też bym się nei odezwała, ale znieczulica ludzka nei zna granic, ja zawszę się rozglądam czy nie ma jakiejś ciężarnej za mną:)
taki of topic , zaraz po porodzie jak tylko widziałam babeczke w ciąży myślałam .. współczuje jej" (chodziło o poród) a teraz patrzę z zazdrością
dziewczyny czy któraś może polecić jakąś firmę z drzwiami zewnętrznymi? kurde szukam , bo mamy zastępcze drzwi i się okazało że musimy je oddać wcześniej niż myśleliśmy, i pare tysiaków pójdzie ...

reklama
ale leje u nas :/
ianka, ja dziś kończę pierwszy trymestr, jutro zaczynam już II.
mój też ciekawy wszystkiego, dlatego nie wpuszczam go do kuchni (jak to Dorcia zauważyła ;) wystarczy jak w salonie rozróbę robi, zabawki są wszędzie ale i tak najfajniejsze jest to co w szufladach, drukarka w pudełku, grzejnik - to jest mega ciekawe ;)
zauważyłam, że młody wstaje już sam, bez trzymania czegokolwiek i stoi tak kilka sekund. to podpatrzone dziś było ;)

vinga ja wszystkim powtarzam że dzieciom do roku nie powinno się kupować dużo zabawek:) bo najfajniejsze są telefony, piloty, butelka z groszkiem w środku, i takie inne rzeczy codziennego użytku. A Twój mały jest młodszy 2 miesiące od mojej a idą tak samo, moja trochę do tyłu z ruchami,teraz stoi przy wszystkim, chodzić jej się nie chcę w ogóle, ale gada za wszystkich :)
burza przeszła obok
ja idę we wtorek do gina, miałam jakieś zapalenie, dał mi tabletki ostatnio i nie przeszło do końca :( tak że idę od nowa zainkasować gościowi 120 zł za 10 min no ale chcę być ready na powrot mojego :)

Ianka firma z drzwiami zewnętrznymi...hmmm...metalowe czy drewno ??? Drewno to naj fajniejsze są Węgrzyn...ale chyba nie są wszędzie dostępne...bardzo drogie ale warte ceny !!! Spoko są też Stolgen...tyle pamiętam z czasów jak pracowałam w sklepie z drzwiami i oknami. Teraz się wszystko mogło pozmieniać,ale te firmy to wiodące były !!!
Zależy czego oczekujesz...ładnego wyglądu,wielu rygli dla bezpieczeństwa ??? Próg niski/wysoki...jest tego trochę.I najważniejsze -drewniane tylko pod zadaszenie...jak nie ma zadaszenia to tylko stal/metal. Najlepiej pójść do sklepu z drzwiami...wszystko Ci powiedzą :tak:
Ja w domu mam z OBI...i sobie chwalę...drewniane kosztowały 2 tyś. zł...więc jak na drewno to spoko cena !!!

Mogę zapytać gdzie chodzisz do gin ??? Prywatnie jak rozumiem ??? Jeśli nie chcesz pisać na forum to skrobnij na prv

Zasnęłam po 19 i już jestem wyspana :wściekła/y:

Vinga no co ???? Pierwsze mi się te pufki rzuciły w oczy !!! Ty wiesz ile tam fajnych rzeczy, szuflad , półek itp. !!!!!!!!!!! Ale masz słodkiego tego synusia...strasznie słodki !!! Córcia też będzie taka cudna-zobaczysz !!!!!!

Moja do tej pory ma w pudle z zabawkami łyżki drewniane...bardzo je lubiła :-D

Dorcia dzięki za namiary na drzwi, będę lukać zaraz, a chcemy raczej drewniane, u tutejszego staolarza zamawialiśmy całą stolarkę z drzwiami, ale niestety drzwi nie zrobił i teraz jak czytam o wskaźnikach jakimi trzeba się kierować wybierając drzwi to chwytam się za głowę, sama nei wiem o czym tam piszą, pewnie wygląd fajnie , ale jakość to najważniejsze, a antywlamaniowe tylko dla ewentualnej firmy ubezpieczeniowej, bo złodziej i oknem wejdzie. Dodam ze drzwi mamy pod balkonem więc w miarę zadaszonym miejscu

Amelia-uśmiałam się ztym biletem do muzemum :-D a mieszkanko urzadzamy w stylu skandynawskim wiec duuużo bieli:)
Lotos-nie kasy nie dał ale pozniej dzownil i przepraszał i mówił,że pomoże z remontem i się dorzuci ale ja powiedział W.że absolutnie nic nie chce i sami wszytsko odpicujemy na cacy,żeby mu pozniej głupio było.
Aniołek ja miałam dokładnie tak samo kiedy ostatnim razem robilam zeba.Tez zrobił sie wrażliwy a jak ugryzłam cos twrdszego to bolało jak cholera.Chciałam isc do dentystki zeby mi to naprawiła ale za chiny nie mogłam znalezc czasu na wizyte i odkładałam przez około 2 tygodnie aż samo przeszło :P
U nas dzis pogoda do południa fatalna a koło 13 zrobiło sie nagle upalnie..do tego stopnia ze pojechalam z tatą i siostrą spontanicznie nad jezioro.Woda cudna!aż się wychodzic nie chciało :)

Hejka ;)
Ja już wyspana popijam kawkę, A pojechał do pracy więc cisza i spokój, leże sobie z lapkiem i słucham radia :)
Zakończyliśmy wczoraj etap starań :) teraz tylko czekać na @ albo i nie.... :-):-):-):-)
Wracając do zęba, to chyba nie boli mnie ta 7 z wymienioną plombą tylko 6 obok :( chyba mi się trochę ukruszył przez moje zgrzytanie na zębach) tak więc nie wiem co lepsze, bo jakby to była 7 to robił by mi go w ramach gwarancji, a teraz jak ta 6 nie przestanie boleć to zaś muszę wyłożyć kasę.
Samosia - No to będziecie mieli piękne mieszkanko, styl skandynawski bardzo mi się podoba :) pochwal się później efektem końcowym :)
Ianka -Niestety na drzwiach się nie znam, ale w sklepie Ci pewnie coś doradzą chociaż tam też różnie bywa z tymi pseudo fachowcami :)
Vinga - Ale to przeleciało już II trymestr zaczynasz, to samopoczucie powinno być lepsze.
Amelia - Mnie też strasznie rozwaliłaś z tym biletem do muzeum :D
Carla, Fuma - Żyjecie??

Udanej soboty :-)

Witam się z rana ;)

Ja podobnie jak Aniołek, M poszedł do pracy a ja siedzę z lapkiem i kawą ;)

Dorcia no masakra jakas od wczoraj non stop deszcz i szaruga :(

Lotos a w którym dniu cyklu robiłaś badania progesteronu? Bo je się powinno robić po owulacji. JEżeli robiłaś po owulacji to faktycznie niski ten progesteron i wtedy może on powodować problemy z zajściem w ciążę. Progesteron odpowiada za owulacje i za zagnieżdżenie się jajeczka. Niski w ciąży może spowodować poronienie. Więc jak widzisz w tym może tkwić przyczyna a nie w niedrożnych jajowodach. JAk pójdziesz do lekarza to ja bym się domagała luteiny albo duphastonu !!!
A tak w ogóle co do HSG to robi się to badanie mniej więcej do 12 dc niektórzy twierdzą, że do 10 dc, ale to lekarz Ci powie najlepiej. Aaaaaa i co do tego badania to wiem, że wielu dziewczynom po nieudanych staraniach właśnie po tym badaniu udało się zajść szybko w ciążę (w 1, 2 cyklu po badaniu) bo to badanie tak jakby udrażnia jajowody.

Aniołek widzisz, czasem tak jest, że jak nie urok to……

Amelia nic nie mów… nic w tym kierunku nie zrobiłam. ;(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry