reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ajć aż mnie zabolało jak przeczytałam o tej krwi z cewki, tak Ci współczuję tych dolegliwości :(
co do szyjki to jest naprawdę proste :) ja badałam tylko do owulacji - czyli pół cyklu ale szybko załapałam

a oto obiecany brzuszek 14tc
DSC01415.jpgDSC01416.jpgjak tak dalej pójdzie to do 40tc będę jak tir wyglądać :P

ps. jutro mam wizytę i się troszkę już cykam bo to genetyczne - trzymajcie kciuki

Załączniki

• DSC01415.jpg
    DSC01415.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC01416.jpg
    DSC01416.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Witam,
ale jestem senne przez tą pogode, normalnie dawno nie padało.... :(... Wczoraj tak mnie bolał jajnik, że wieczorkiem zrobiliśmy z meżem co do nas należało, podejrzewam, że może owulacja się przesunęła....
Dorcia - współczuję dolegliwosci, oby szybko przeszło.
Vinga - no no pokaźny brzuszek :) ale spokojnie, ale do tira Ci jeszcze daleko, zgrabniutko wyglądasz :)
wracam do obowiązków, zajrzę później.

Aniołek ściany się trzęsły ??? To dobrze...czekamy na efekt !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Vinga ależ masz śliczny brzusio...jaki zgrabniutki -ciekawe czy mieszka tam chłopaczek czy dziewuszka ??? Na usg może będzie widać płeć ???
Ja też chcę taki brzusio !!!
Tylko że ja teraz wyglądam na 7 miesiąc ciąży więc co będzie jak naprawdę tam dzidziuś będzie ???? Nie myślę o tym !!!

Ja rano zaniosłam siuśki do lab...zapłaciłam 50 zł !!! I kupiłam leki ziołowe na drogi moczowe ...40 zł .... Kurcze nooooo...czemu to takie drogie ...he ????

Dorcia - Strasznie drogie u ciebie to badanie siuśków, no chyba, że jakieś specjalne badania? ja u mnie w prywatnym lab. za badanie moczu płacę 7 zł.

Helooooooł

Dorcia współczuje dolegliwości :( Tak myślałam, że robisz posiew, dlatego tak drogo.

Vinga piękny brzuszek!!! Faktycznie spory jak na 14 tc, ale widać że wszystko poszło w brzuszek ;) Ładnie wyglądasz
A co do dzidziusia, to wolałabyś córkę czy syna??? :) Ciekawe czy będzie widać płeć. Choć jakbym była w ciąży to nie chciałabym znać płci ;))

Aniołek 3mam kciuki za 2 krechy !!!!!

Dorcia, jak dzidzia się dobrze ustawi to możliwe, że będzie widać płeć. z Natanielem własnie w 14 tygodniu się dowiedziałam. ja też płaciłam coś koło 50 zł jak robiłam małemu posiew.
Muffi, chciałabym córę ale będzie co będzie ;) z synka też się będę cieszyć, oby zdrowiutki się urodził.
ja sobie jakoś nie wyobrażam że nie znałabym płci dziecka. a moja znajoma do samego porodu nie wiedziała płci dziecka - po prostu tak się małe ustawiało, że nie dało rady podglądnąć. wstydzioszek ;)

to teraz dziewczyny trzymamy kciuki za dwie krechy!!! &&&&&&&&

Muffi nie chciałabyś znać płci ??? Ja z Młodą koło 20 tygodnia wiedziałam że dziewuszka będzie...i już wszystko było typowo dziewczęce kupowane !!!
Znajomej też się córcia ułożyła tak że płci nie wiedzieli do końca i mówi że żałuje bo wszystkie ciuszki ma unisex...szare, beżowe i błękitne...nic słodko dziewczynkowego :-(

Vinga co chwilkę kukam na te Twoje fotki...ależ mi się twój brzusio podoba !!! Strasznie !!!

reklama
Dorcia - masakra z tym syndromem..oby Ci szybko przeszło
Vinga - super brzuszek :) , daj znać jutro czy bąbel się ujawnił, na pewno wszystko jest dobrze.
Aniołek - u mnie też pada , cały dzień w domu siedzimy , oszaleć można
Ja ten cykl spisuje na straty , właśnie mam owu :/ , Aniołek , Dorcia za Was mocno trzymam &&&&& :) , nie wiem kto się jeszcze na lipiec pisał .

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry