reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczak, ja nie wiem jak wygląda ta produkcja żołnierzyków, ale my stosujemy zasadę co dwa dni, i zobaczymy co z tego wyjdzie, @ powinna przyjść za jakieś 10 dni.
Fuma - Kurcze, kombajnem to ja jeszcze nie jeździłam :) pewnie fajnie na takiej dużej maszynie pojeździć :) Trzymam kciuki za kolejny cykl, oby był szczęśliwy.

reklama
Jak znam życie to pewnie będzie mnie kusiło zrobić test wcześniej, dzisiaj znowu wściekle boli mnie jajnik, dla odmiany prawy, wczoraj był lewy, dzisiaj 19 dc.

Aniołek...chyba nie wytrzymasz i zatestujesz wcześniej ??? !!! Ostatnio chyba ja Cię podpuściłam do zrobienia testu !!! Fajnie że nie jestem sama na placu boju !!!:-D

Kurczak WITAMY !!! WITAMY !!!
My też "tulimy się " co drugi dzień...Ginka tak mówiła że co 2-3 dni i będzie GIT...jak na razie jest dooopa a nie git :baffled:

Vinga jak nie córcia jak córcia ... a jak synuś będzie to stawiam...hmmmm ... gorącą czekoladę ??? !!! A jak dziewuszka będzie to Ty stawiasz nam !!! OK ???

Fuma...eeee to u Ciebie widzę zadbali o komfort pracy...mnie wiało w twarz jak cholera...zapylona byłam na maksa. Trzymam &&& za nowy cykl !!! A ta choroba na którą rodzeństwo męża zachorowało nazywa się "pospolity leń mózgowo żołądkowy" i uwaga ...jest zaraźliwy !!!

Dla Was...mocno trzymam !!!
&&
&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&
&&&&&
&&

dziewczyny wiecie co się z Carlą dzieje? dawno jej nie było
Dorcia, hehe chyba wirtualną czekoladę :P a ty kochana kiedy testujesz? tak ciągle pytam, bo chcę wiedzieć kiedy kciukasy mocno zacisnąć :)

Aniołek - wątpię by owu poczekała do weekendu , kurcze zaczynam się stresować mam urlop wych. wypisany do września , myślałam że do tego czasu już dawno będę w ciąży :/
Muffi - chyba umarłabym z ciekawości:) , ja zawsze byłam anty różowa , na początku nie kupiłam nic w tym kolorze , trochę dostała w prezencie ale powiem Ci że teraz zdarza mi się coś kupić ,sama siebie nie poznaje :) pokój zrobiłam jej niebiesko- różowy , nie wiem co mi odbiło ale podoba mi się :)
Dorcia - H&M - uwielbiam :) zwłaszcza na wyprzedażach
Kurczak - Witaj i powodzenia :)
Fuma - i jak się jeździ takim olbrzymem ? trzymam kciuki &&&
Vinga - widzę że pożytek z męża masz taki jak ja :/

Vinga @ powinna przyjść 26-27 lipiec..więc

TESTUJEMY !!!
1.Aniołek
2.Ja
3.Amelia
4.Muffi
5.Fuma
dopisujcie się ,bo mogłam coś pomieszać

CARLA wywołujemy Cię !!! Zaglądnij do Nas !!!

Ostatnia edycja:
Hehe ja w 1 ciążę też zaszłam w cyklu, który spisałam an straty, więc nie testowałam wcześniej niż po terminie @.
Ateraz nie mogłam wytrzymać, tak mi coś mówiło, że się udało. Testowałam w 26dc a potem29. @ mogłam mieć 25 lub nawet 29 więc nie wiedziałam kiedy. Do teraz nie mam, ale już nie testowałam, czekam na wizytę u lekarza, w środę będę się zapisywać.
Co do płci siostra męża miała mieć dziewczynkę, wyhaftowała sobie nawet jej imie i powiesiła na drzwiach, urodził się chłopczyk! Na szczęście wszystko kupowała żółte i zielone. Mi się chłopczyk sprawdził, zobaczymy jak będzie tym razem.

lecę spać, zmęczona jestem jak nigdy i strasznie plecy u dołu mnie bolą. chyba powoli wysiadam fizycznie - a tak się cieszyłam, że noszenie małego mi nie przeszkadza :(
dobranoc kobitki, wysyłam moc dzidziusiowych fluidów !!!

aga, to który teraz byłby tydzień?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry