reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wtorkowo !!!

Czuję się h..owo !!!

Się zrymowało !!!

Laseczki ale Wy też kopiujcie tą nasza "chwilę prawdy" i dopisujcie co tam chcecie..tak żeby na każdej stronce się pojawiała nie ???

Dzisiaj ovufriend zmienił mi czas owulki na 16 d.c. więc tak jak pokazały testy...tempka nieznacznie w górę się pnie :rofl2:

Idę ogarnąć chałupę !!!!!!!

Dorcia - a czemu h...jowo???? Nie przeszły ci twoje dolegliwości układu moczowego?? jak wynik siuśków??
Dorcia a masz jakieś objawy, które by wskazywały, że może się udało?? bo mnie jak w zeszłym cyklu o tym czasie paliły piersi tak jak wtedy w marcu to myślałam że może jednak się udało, no ale @ przyszła, tak w tym cyklu cisza, piersi mnie nie palą, więc ja już nie wiem co cykl to inny.

Hej:) Piszę bezosobowo bo nie pamiętam z tamtej strony kto co pisał ;)
W 1 ciąży nawet nie wiedziałam co to beta a i lekarz mi nie zlecał. TEraz coś czytałam i wy mi wyjaśniłyście, ale dalej nie uważam aby to było konieczne. Czy ciążą się rozwija powie mi lekarz, to samo który tydzień. Nie czuję powodów do siania u siebie paniki;)
Co do traumy.. w skrócie - boli ale się zapomina. W mniejszym skrócie - boli poród, boli nie gojące się krocze, jak w moim przypadku, wkurza 6 tygodni krwawienia, dołują pogryzione brodawki- ale się zapomina;) Przez 3 miesiące broń boże 2 dziecko, ale po roku już baaaardzo chciałam.
Teraz budzę się z wielkim zasysem w brzuchu i co 2 godziny się odnawia. Z michałkiem tak nie miałam, 1 objawy dopiero gdzieś za 2 tygodnie i to mdłości nie zasys.

Aniołek nadal mam...auuuuuua !!!
Siuski mam ...nie widać na nich nic...może posiew będzie wieczorem to podejdę do rodzinnego . Jeszcze mnie trzyma ten mój ból gardła...i jestem cholernie słaba !!! Pocę się nawet jak za dużo pogadam :baffled:
Co do objawów...boli mnie podbrzusze...ale chyba to od tego zapalenia pęcherza i mam uczucie jakby mnie tam coś sciskało ... poza tym nic !!! Cyce nie bolą,senna nie jestem... więc chyba przeniosę się z lipcówek do sierpniówek !!!

Aniołku Ty mój...każda ciąża inna jest !!! TRZYMAM MOOOOCNO I WIERZĘ ŻE BĘDZIESZ KWIETNIOWĄ MAMĄ !!!

Dorcia - ja też pewnie przeniose się na sierpniówki, jeszcze tylko 8 dni niepewności i wszystko się wyjaśni,
ogólnie samopoczucie ok, chociaż troszkę jestem taka jakby senna/zmęczona ale to pewnie przez tą pogodę w kratkę. Męczą mnie bóle tych nóg, jem tabletki, raz jest lepiej raz gorzej, jak to nie przejdzie to już na 100% pójde do lekarza, no i jeszcze mnie ten dentysta czeka.

Dentysta powiadasz Aniołku !!! Ja właśnie byłam na przeglądzie...i...tysiąc złotych mi nie pomoże !!! Mam 4 ubytki i dwa uszczerbania !!! Ale to i tak dobrze znając moje zęby :tak::-(

Ja byłam 2 mc-e temu wymienić plombe w 7, ząb mnie nie bolał ale dla świętego spokoju poszłam bo mi tam jedzonko wchodziło, a teraz mnie zaczęła 6 pobolewać jak pije zimne albo ciepłe i jak gryze coś twardszego, jak nie urok to sraczka.

Jestem... Wybaczcie że siedzę cicho, czytam Was codziennie, ale zebrać się nie mogę do pisania...

Aniołek czy mam traumę?? Jak cholera. Ból nie do opisania, którego się NIE ZAPOMINA wg. mnie. Ból siedzi w głowi do tej pory, a jeszcze długi czas po porodzie zaciskałam zęby mimowolnie. Jednym słowem poród był najgorszym doświadczeniem mojego życia. Poważnie. Urodzenie dziecka to nieludzki ból, a ja marzyłam żeby mnie zabili na porodówce. Dlatego teraz mam w głowie niezłą jazdę, bo wiem co mnie czeka. A rodziłam bardzo szybko- przed 6 rano poczułam ból podbrzusza, ok. 8 rano doszły bóle krzyżowe, a o 8.50 urodziłam.
Muffi jestem zbyt niecierpliwa żeby nie znać płci. Na szczęście oboje chętnie pokazywali co mają między nogami :)
Vinga daj znać jak po wizycie. My w 14 tc wiedzieliśmy że będzie syn.
Co do sukienek to ja np. nie cierpiałam ich ubierać, ciągle się podwijały. Dopiero teraz Nela zaczęła chodzić w kieckach.
Dorcia młoda kobieta a ciągle jakieś badziewie się Ciebie czepia :/

No i dalej nie pamiętam co ktora skrobała...

Gdyby nie luteina to bym na czworaka chodziła przez bóle brzucha. Wczoraj nie wzięłam, bo byłam w szpitalu na teście obciążenia glukozą (byłam przed 9 i siedziałam do 13.30 o suchym pysku) i brzuch bolał... W czwartek na wizycie poproszę o kolejne opakowanie, bo tylko dzięki nim normalnie funkcjonuję. Mam już 10 kg na plusie, zdjęcie wrzucę jak mąż z telefonu prześle na komputer. Poza tym to pakujemy się powoli, w sobotę wyjazd nad morze :) No i oczywiście nasz wymiar sprawiedliwości pokazuje mi środkowy palec, tym razem wypieli się na moje zażalenie odnośnie samochodu mojej siostry- jestem nieuprawniona wg. nich i tylko adwokat może być jej pełnomocnikiem. Ale ja się odwołuję i kuźwa będę to robić aż im się zechce ukarać zasranego "tatusia" za nasze krzywdy!!!!

reklama
Carla trzymam &&& ...niech MU sąd dokopie wreszcie !!!:oo2:
Baw się dobrze na wakacjach !!!:cool2:
I podglądaj nas...bo jak Cię nie ma to tęsknimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Szybciutki miałaś poród...ale kurczę faktycznie mocno się zapisał w Twojej głowie...czyli teraz znieczulenie czy zaciśniesz zęby ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry