reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia spoko nie przejmuj się tak tą pomyłką ;)

Aniołek i Dorcia witam w dentystycznym klubie ;))

Carla no wreszcie jestes!!! Kurde mam nadzieje, że w końcu usadzą tego twojego ojca. I zazdroszczę urlopu !!!! No i koniecznie wrzuć jakieś fotki!!!

Aga ja bym nie wy3mała z ciekawości i poszłabym na betę! ;]

reklama
Carla - Kurcze, długo Cię nie było, już myślałam, że coś się stało. Mam nadzieje, że w końcu sprawiedliwości stanie się za dośc w sprawie Twojego Ojca, ale teraz o tym nie myśl, jedź na urlop odpoczywaj ile się da no i życzę pogody, bo ta nas ostatnio nie rozpieszcza,

A ja dzisiaj zrobiłam małą rundkę na rowerze po wsi, kurcze już nie mam siły do tych moich bolących nóg, szukam ukojenia jak się da, teraz leżę z nogami do góry,
Mój rozgrzebał mojego peugeota, zachciało mu się hamulce wymieniać, ale to dobrze, że dba o moje bezpieczeństwo, aczkolwiek bryka ma się dobrze, tydzień temu na przeglądzie Pan nie miał się czego doczepić.
A ubzdurał sobie hamburgery na kolację, no i jak tu przy nim dbać o linię??? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
miłego wieczorku.

Heloł :happy:

Wróciłam od rodzinnego ... załamka...dostałam antybiotyk !!!
ja na wyniku moczu nic nie widziałam a on mi mówi że jest ogromny stan zapalny !!! Posiew-wynik dopiero na poniedziałek.
ZŁAMAŁAM SIĘ !!!
:baffled::no::baffled::no:
A może to życie daje mi w d...pe żebym nie starała się o dziecko ??? Może mi jedno tylko pisane ??? Jak tak będę chorować w ciąży to ani dla mnie ani dla dziecka to dobre nie będzie !!!
Kur.. jaki mam dzisiaj dzień...ale na szczęście się już kończy !!! Oby jutro było lepiej !!!

Dorcia - nie mów tak, że tylko jedno dziecko Ci pisane, to może mi wcale nie jest pisane bo pierwszą ciaże poroniłam i Bóg wiedział co robi?????
Podleczysz się i do dzieła, tak więc nie załamuj się, dostałaś antybiotyk i teraz z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

Dorcia niedawno zaczęliście się starać, więc nie poddawaj się. Taka Twoja "uroda" że ciągle coś Cię łapie, a przecież ciążę można spokojnie przejść z różnymi infekcjami itp. Głowa do góry :)
Chciałabym znieczulenie, ale u nas jest niedostępne niestety. Jeszcze się dopytam lekarza, ale nastawiam się na mega ból i długie dochodzenie do siebie. Męża ze sobą zabiorę (o ile będzie w zasięgu i Tomek nie wyskoczy tak szybko jak Nela) więc może będzie lepiej.
Muffi a Ty dalej się zbierasz do stomatologa? Normalnie tylko Ci nakopać i za rękę zaprowadzić :) Zarejestruj się i dalej już pójdzie, ja też się zbierałam, aż w końcu mąż mnie zapisał i wszystkie zęby wyleczyłam.
Aniołek u nas akurat pogoda w porządku, teściowie nad morzem od soboty i też nie narzekają. Liczę że nam też słonko będzie świeciło :) Dobrze że mąż działa z samochodem, a hambki na kolację mniam :)

Nie liczę na cud ze sprawiedliwością, żyjemy w kraju dla bandytów i oszustów, więc zastanawiam się czy nie ukraść swojego własnego auta (mam zepsute kluczyki, nie wiemy czy auto odpali).

Ahaa i muszę się pożalić że mam ciągle odparzoną skórę między udami, bo utyły. Na spacer ubrałam spódnicę, a spociłam się i obtarcie gotowe :/ Masakra jakaś. Nie mam za bardzo w czym chodzić, bo spakowana jestem a reszta w praniu... Jutro muszę skoczyć do sklepu, może jakieś bluzki w promocji znajdę, bo te co mam za krótkie w większości :)

Cześć

Piję sobie właśnie soczek z lodem przez słomkę:-D,już się czuję jak na wakacjach.

Na kombajnie się jeździło dziwnie, jakbym kierowała stodołą.Strasznie to niezwrotne i mało sterowne bydlę.Ale chciałam nowego doświadczenia to mam.

Dorcia-ja tez ostatnio zastanawiam się czy jest mi pisane bycie w ciąży i cały czas myślę nad adopcją.Ale postanowiłam jeszcze spróbować ,żebym potem nie miała do siebie pretensji ,że nie wykorzystałam innym możliwości.
A ty się jeszcze nie poddawaj,tak szybko nie rezygnuj.Będzie dobrze.
Wykuruj się i będzie ok.

Carla - miłego wyjazdu.Nie myśl na nim o problemach tylko wybaw się za wszystkie czasy.

A ja muszę sobie pomarudzić na szwagra i szwagierkę- napiszę na zamkniętym.

Dorcia -Kochana , proszę Cię nie snuj czarnych scenariuszy , na pewno wszystko wróci do normy po antybiotyku i zajdziesz w ciąże !
Carla - udanego urlopu i pięknej pogody Ci życzę , wypocznij na zapas :) Też miałam poobcierane uda w lecie :/ nic przyjemnego .A co do auta to jeśli jest Twoje i masz kluczyki to nie zastanawiałabym się długo tylko brała co moje .
Aniołek - ja też wiecznie śpiąca chodzę , w pierwszej ciąży też tak miałam więc kto wie ....:)
Trauma po porodzie już mi chyba przeszła, ale po CC to trochę inaczej , zaraz po też chciałam żeby mnie dobili :) wg mnie ciężko wymazać to z pamięci , po prostu się o tym nie myśli.

Kochane dzięki wielkie za słowa otuchy...lepiej mi !!!
Ale nadal mam jakieś takie wewnętrzne "stop" przed dalszymi starankami
Muszę jutro usiąść z M i porozmawiać co dalej ...ja chyba wymiękam !!!

Fuma dorzuciłam swoje pięć groszy na zamkniętym !!!

Vinga a nam się nie pochwalisz ????

Ostatnia edycja:
reklama
Nasza "chwila prawdy"
1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 27.07
4.Amelia ?
5.Fuma ?
6.Kurczak ?

Amelia kiedy testujesz ??? Wpiszemy :happy: i chyba wskakujesz na miejsce 2 ????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry