• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jutro nadrobię co naskrobałyście bo nie mam już mocy

w każdym razie chciałam napisać, że Dorcia, stawiasz mi gorącą czekoladę :-D

reklama
Dorcia - kopiuje i uzupełniam :)
Nasza "chwila prawdy"

1.Aga ?????
2.Aniołek 24.07
3.Dorcia 27.07
4.Amelia 30.07
5.Fuma ?
6.Kurczak ?

Vinga - czyli jak ?? chłopak będzie ? bo nie pamiętam jak to było ??
aaa ja też chcę czekoladę :) gratuluje synka :)

Super Amelia...o to właśnie mi chodziło !!!
Vinga nosi pod serduszkiem synusia !!! Pewnie jutro pokaże i nam fotki ...dla mnie są niesamowite...widziałam na październikowych mamach !!!

Amelia, tak chłopaczek (prawdopodobnie )
na październikówkach wstawiłam tylko jedno :P
proszę kochane :)
DSC01418.jpgDSC01420.jpg

Załączniki

• DSC01418.jpg
    DSC01418.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC01420.jpg
    DSC01420.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
A czemu ja nie widzę fotek tylko linki ????
Dzięki Vinga...będę się zachwycać jutro cały dzień zdjęciami !!! Pokaże córci !!!

Idź już odpocznij !!! Dobrej nocki !!!

Ostatnia edycja:
Hej kochane!Czytam Was ale tez cos ciezko się zabra za pisanie.
Stres zwiazany z zakupem mieszkania zaczyna sie objawiac pod postacia totalnej nerwicy...
W piatek podpisujemy umowe w banku,pozniej notariusz i moze jak zaczne remont to mi nerwy puszcza..bo poki co niestety wyzywam sie na biednym męzu..:(
Trzymam za Was mocno kciuki mam nadzieje,ze dla wszytskich starajacych sie lipiec bedzie szczesliwy!:)
Carla wypoczywaj porzadnie! zazdroszcze Ci wyjazdu..
Dobranoc wszystkim:)

reklama
Vinga - super zdjęcia:) bardzo wyraźnie wszystko widać :) No to Nataniel będzie mieć braciszka :)
Samosia - No niestety to bieganie po bankach, notariuszach itp do najprzyjemniejszych nie nalezy, ale jeszcze chwila i się z tym uporacie, a potem tylko zostanie urządzanie mieszkanka :)
Amelia - a takim razie trzymam kciuki za 30.07 :) Oby były II :)

Ja wczoraj nie mogłam zasnąć mimo, że położyłam się o 21:30 do oczy jak pięć złotych, nie wiem nawet o której zasnęłam, potem śniły mi się jakieś pierdoły no i obudziłam się o 4:40 i już nie mogłam zasną, czuję się zmęczona, a na dodatek znowu bolą mnie nogi.... i do dupy .... mój wczoraj nie skończył mojego auta więc musiałam go zawieźć i potem musze go odebrać, potem w planach mam opalanko, bo za dwa tygodnie idziemy na wesele, więc trzeba nabrać kolorków, ok wracam do obowiązków, ale zasypiam na siedząco.
Miłego dzionka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry