reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dalej mi się nie chce .. ;), dobrze że mała już śpi i mogę się lenić do woli :)
Carla - Ty chudzinko :) ja nie w ciąży a większy rozmiar noszę :)
Vinga - to cena rzeczywiście bardzo okazyjna , warto się zastanowić
Ianka - najważniejsze że teściom nic się nie stało , a jak tam wasza budowa?

reklama
ianka ja mam pełnomocnictwo do wszystkiego od mojej siostry, jednak w sprawach karnych chcą tylko adwokata lub radcę prawnego na pełnomocnika :/ A siostra nie może przylecieć, bo po pierwsze koszt straszny, a po drugie już by nie mogła wrocić do Kanady, bo jest tam nielegalnie i by miała zakaz wstępu na 5 lat. Tak więc nie oplaca się. Dobrze pamiętasz, sprawa w sierpniu, a ja idę do szpitala.
Dobrze że teściowie cało wyszli z wypadku, kij z samochodem, chociaż szkoda że te ac to spory wydatek...
Amelia w miarę szczupła byłam, płaska jak deska i dlatego czasem xs/34 za duże bywało :(

Ianka a jak u Ciebie samopoczucie ???????? Bóg czuwał nad teściami...różnie się kończą takie "pęknięcia opony". Byłam raz świadkiem takiego wypadku na autostradzie właśnie !!! Strasznie to wyglądało !!!
Ale najważniejsze że wyszli z tego cali i zdrowi

Carla ja mojej córci czasami kupuję ciuchy 34/xs ... niezła laseczka z Ciebie !!!
Co z obiecanymi fotosikami ???

Ianka - Dobrze, że to się tylko tak skończyło, bo predkość na prawdę duża, a samochód się wyklepie, tylko że wszystko wiąże się z kasą,
Carla -No to niezła z ciebie chudzina jak Ty w 25 tc mieścisz się w ubrania XS :) nic tylko pozazdrościć :) no i również czekam na obiecane fotki.

Carla, również czekam na fotki :) jej kiedy ja się mieściłam w xs... chyba w liceum hehe. teraz mój rozmiar jest mi nie znany i dobrze, bo bym się przeraziła chyba.
Ianka, dobrze, że tak na prawdę nic się teściom nie stało.

ale teściowie mnie wkurzyli, a tak naprawdę to teść. poszedł z małym na spacer, przychodzi o 19 patrzę a mały śpi! nawet mu wózka nie rozłożył do leżenia tylko 10 min go woził takiego wiszącego do przodu na pasach. pomijając fakt że dobrze wiedział , że o 20 mały idzie na noc spać, więc usnąć w wózku nie powinien. ehhh ale co go to obchodzi, że potem ponad godzinę go usypiałam, swój "dobry uczynek" odbębnił i mógł iść dalej leżeć.

Amelia budowa narazie stoi w miejscu, kaski trochę brak , na jesień może zrobimy podbitki, teraz tylko drzwi zamawiamy u stolarza, a że szersze to tak z 5 tys zniknie, ale do przodu
Dorcia a samopoczucie po wczorajszej wizycie się pogorszyło wrr, mój przyjeżdża za 1,5 tygodnia a tu bach zakaz igraszek przez 24 dni, czy któraś z was brała Macmiror complex 500?
Carla mam pełno koleżanek co pojechału do USA i już nie wróciły, z powodów o których piszesz, a jak tam ona, ułożyła sobie już tam wszytko? A rozmiar to masz marzenie! ehh ja może w rzeczy z h&m weszlam w 36 ale to było dawno :)

Ianka wykurujesz się i można szaleć !!! Pierwsze słyszę o takim leku...na co to jest ???

Vinga tak szczerze to i ja bym się wkur....jak tak można...na siłę wieczorem się dziecko zabawia żeby poszło spać o "stałej porze" a tu dziadzio uśpił Brzdąca...ehhhhhh:baffled:

Piszecie o rozmiarach...ja chyba nigdy nie nosiłam 36 ani 38....ja jestem z tych "grubszej kości" W liceum byłam laska porównując się do tego co mam teraz....marzę żeby mieć znów 42 rozmiar :baffled:

reklama
Aniołek Ty mój ranny ptaszku !!! Jak samopoczucie dzisiaj ???

Ja mam przeczucie (znowu) że to nie "ten" cykl :no:
Jakiś ostatnio mam humor do doopy !!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry