reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia - Nie należe do rannych ptaszków, no ale do pracy wstać trzeba, samopoczucie takie sobie, nogi mnie dalej pobolewaja, czuje jajniki i podbrzusze, no i jakas taka senna jestem mimo iż tej nocy nawet fajnie się wyspałam. Dzisiaj 22 dc, tak więc do terminu @ coraz bliżej, innych objawów brak, piersi mnie nie pala tak jak w poprzednim cyklu, no nic czekamy.....
Dorcia ja też mam złe przeczucia, ale co ma być to i tak będzie, jedyne co to chyba w tym cyklu zrobiłam co w mojej mocy, od 10 dc były starania co drugi dzień aż do 18 dc.

reklama
Aniołek wiesz te nasze chłopy to mają dobrze...tyle sexu...niejeden mąż może o tym pomarzyć :-D Ja to się tak sexowałam że aż się "syndromu miesiąca miodowego" nabawiłam :-D

czy ja wiem, mój to jest raczej nieszczesliwy z tego powodu, jak mu ostatnio powiedziałam, to co wieczork9iem powtórka z rozrywki, a on na to "znowu" hehe takiego mam chłopa, wczesniej zanim zaczelismy sie starac seks był u nas 1-2 na miesiac.

Aha to Twój jest z tych "niewymagających" . Mój to mógłby codziennie...ale wiesz to chyba z wiekiem przyszło,bo wcześniej wystarczało nam kilka razy w miesiącu !!! :-D:szok:
Dzisiaj chyba pójdę do koleżanki na "pogaduchy" bo nie mam za bardzo co robić :-)

A ja wieki nei siadłam w dzień na laptopa, a że sama jestem niunia śpi, to tak klapłam z kawką :) ale zaraz zmykam ogarniać dom.
Dorcia ten lek to na grzybice :zawstydzona/y:. Co to jest ten syndrom miesiąca miodowego?
Ja jak mojemu powiedziałam że skończę 11 sierpnia leczenie (a może i później bo pewnie @ wyskoczy) to się załamał, bo do tej pory nici z przytulanek :( ehh będzie ciężko
Dziewczyny czy któraś z was się budowała? bo mam problem z naszą energetyką , przychodzą mi rachunki od 3 miesięcy (odkąd przenieśliśmy licznik na dom) na 130-160 zł !!! mimo zerowego zużycia, same opłaty abonamentowe, dzwoniłam , gościu mi powiedział że tylko zmniejszając minimalną moc (czy coś takiego) możemy trochę ! obniżyć rachunek, przecież to niedorzeczne! a tak to mówi że do zakończenia budowy tak będzie, mój przyjedzie i musimy tam jechać,

Witam :) dziewczyny myślimy pozytywnie :)
Ianka - no dziwne z tym prądem , co masz zmniejszać jak nic nie pobiera prądu? najlepiej chyba wybrać się osobiście , chyba że to są tzw prognozy?
Byłam dziś w Smyku , oczywiście jak zwykle mnie poniosło :/

Ianka-130 zł za prąd za same opłaty abonamentowe?? to faktycznie dziwna sytuacja..:/
Dorcia,Aniołek-zajedziecie swoich mężów :-D
Vinga-ja bym brała to mieszkanie! za 54 metry u mnie w miescie trzeba byłoby zapłacic minimum 160000zł.A jeszcze jak mówisz ze od osoby prywatnej to juz wogole fajnie bo nie bedziecie musieli placic tej kosmicznej prowizji agencji nieruchomosci (ja placilam 4,500 zł!:/)
Do tego fajna okolica..ja bym sie powaznie zastanowila na Waszym miejscu:) trzymam kciuki!

Laski ja taka chuda to nie jestem jak byłam, brzuszek mam, ale noszę taki rozmiar bo np. 36 mi pod pachami wisi :) No i Wy pewnie cycki macie a ja nie ;)

Byłam dziś u gina, niestety test obciążenia glukozą do powtórki bo wynik wyszedł jakbym miała cukrzycę... Wystraszyłam się trochę, on mnie uspokaja, kazał troszkę zmienić dietę, ale nie radykalnie żeby następnego wyniki nie zafałszować i zobaczymy. Mówi że może to dlatego, że tak długo czekałam na badanie, oczywiście się wkurzył że widoczną ciążę sobie ludzie olali, że powinnam bez kolejki wejść itp, ale kłócące się dziadki to nie na moje nerwy. Pójdę po urlopie i mam nadzieję, że cukrzycy nie mam, a z wyniku mało mi brakuje to stanu kiedy leci się na insulinie...

Dorcia mój mąż też z tych niewyżytych, ojj jak on cierpi jak jakaś infekcja mi się przypałęta :D
Aniołek jeszcze tylko jutro i odpoczniesz
ianka boskie rachunki, my za 3 osoby tyle nie płacimy. No i współczuję abstynencji takiej długiej...
Vinga bo dziadkowie zazwyczaj mają w nosie takie sprawy jak pora spania, przecież nie ich problem :/
Amelia ja zamawiam w smyku przez neta, ostatnio dla młodego posciel- normalnie cudo :) Także rozumiem że Cię poniosło :)
Samosia prowizje niezłe sobie krzyczą, ale z drugiej strony jak nie sprzedadzą nic przez np 4 miesiące to sa to ich jedyne pieniądze na życie, ehhh wszędzie ta kasa.

reklama
Carla nie martw się..lekarz dobrze Ci powiedział !!! Zrób jeszcze raz tak jak powiedział...a tych dziadków w kolejce to powystrzelać,widzę że wszędzie tak samo się panoszą !!!:no: Carla w wolnej chwili wrzuć fotki...będziemy męczyć !!! Chcę się troszkę pozachwycać Twoją figurą !!!

Ianka to zapalenie pęcherza :baffled: Ta energetyka zgłupiała !!! Musicie to wyjaśnić !!!

Amelia a co w Smyku fajnego ??? W którym byłaś...w Bonarce ???
Samosia już nie obgaduję mojego M....bo będzie miał czkawkę :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry